Soarele cristalin într-un parfum de vacanță

Pentru parfumurile casei Lancôme am avut mereu o afinitate deosebită, așa că le-am colecționat, uneori, exclusiv din acest motiv. Am și acum un Tresor cumpărat pentru mine de Enya din duty free (Bruxelles airport), pe cel original, creat de doamna Sophia Grojsman, o capodoperă greu de egalat, un parfum clasic, nobil și foarte persistent. Ô de Lancôme sau Magie Noire își au locul lor pe raftul cu ”de nelipsit”, iar Lancôme Idôle așteaptă să-l cunosc ceva mai bine, ca să-l evaluez corect.

”La Vie Est Belle”, primul, nu m-a atras deloc, cu toată reclama, cu miile de recenzii, milioanele de admiratoare, întâlnit cândva peste tot. Nu mi-a displăcut, dar nu l-am simțit ca fiind de-al meu. În schimb, flankerul ”La Vie Est Belle Soleil Cristal Lancôme” îmi place, e mult mai reușit decât originalul. Pentru a nu fi greșit înțeleasă, îmi place așa cum ador vacanțele la mare, plajele însorite unde timpul stă pe loc ca să mă pot bucura în tihnă ”où la vie est belle”! E în colecția Enyei, dar nu va fi semnătura ei parfumată, ci doar un parfum de vacanță. Apreciez la LVEB Soleil Cristal acel ceva pozitiv, optimist, însorit și relaxant. Are o doză generoasă de cocos, dar deloc dulceag, plus vanilia care-i dă un sens mai profund și un suport bine gândit. Primele 20 de minute pare cam sec, dar se așează cald și calm, și grație proiecției sale bune reușește să împrăștie mireasma de vară însorită destul de bine.

Nu e un ”parfumel”, e chiar parfumul pe care parcă îl aștepți când vine primăvara și vara, ca pe o binefacere fără pretenții, orgolii sau așteptări la superlativ. După două ore, pe piele miroase mai accentuat și mai frumos decât la prima pulverizare. Se dezvoltă interesant. Devine tot mai agreabil.

Cât despre flacon, e o bucurie să fii privilegiat de nuanțele curcubeului în străluciri de soare și transaparențe senine, de câte ori îți ajunge privirea pe el.

(La Vie Est Belle Soleil Cristal de Lancôme este un parfum Chypre Floral deci clar feminin. La Vie Est Belle Soleil Cristal a fost lansat in 2021 și a fost creat de Dominique Ropion si Nicolas Beaulieu. Notele de vârf sunt mandarină, piper roz si bergamot, notele de mijloc sunt ylang-ylang, iris, floare de portocal si iasomie. Notele de bază sunt nuca de cocos, vanilia si paciuli.)
A doua fotografie din poster îmi aparține.

Articole create 909

2 comentarii la „Soarele cristalin într-un parfum de vacanță

  1. Buna Mirela! Am trecut sa-ti spun La Multi Ani. Cred ca am intarziat o zi?
    Sa fii sanatoasa si mereu inspirata. Si sa ai numai bucurii impreuna cu dragii tai!
    Pupici!❤️😘

    1. Așa să fie, mulțumesc frumos!❤️
      Multe bucurii și o primăvară însorită, îți doresc cu drag! 😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus