14 august, 2020

Când toca și eșarfa promoției 2020 a UAD Cluj-Napoca vin după Licența reușită, asta este, ne conformăm, ne echipăm și ne pozăm! Și…poate că-i mai bine așa! 😉 :*
Felicitări, Enya, ești minunată și iubită! :* 😛 :* 

Da, absolvirea s-a făcut în liniște și distanțare, sesiunea a fost exclusiv online, examenele au fost luate cu note maxime de către Enya Pete, testele grilă s-au dat cu video și microfon, așa că orice tentativă de copiere a fost oprită, ceea ce e firesc. Enya a luat note maxime și o felicit!
Examenele de Licență s-au susținut online, lucrarea Enyei a fost foarte apreciată, conceptul și disertația fiind printre cele remarcate și lăudate de domnii profesori universitari.
Postarea precedentă arată din plin reușita acestei lucrări excelent executate și susținute.
Și după ce toate emoțiile au trecut, în prag de binemeritată vacanță, iată că apare un curier simpatic și aduce o cutie elegantă, conținând toca și eșarfa de absolventă a Universității de Artă și Design Cluj, alături de o băutură răcoritoare energizantă, Red Bull, hahaha, și o prăjitură bună cu răvaș, în care i se prezic examene reușite și multă dragoste! Ei bine, așa au și fost, așa și este! Felicitări Enya!
Și ca totul să fie minunat, Enya și-a făcut poze cu noi, cu colegii și cu prietena ei de la Grafică, în curtea sediului firmei noastre, Dexign.
Succes în continuare la Masterat! Bravo Enya, multă baftă și noroc în tot ce faci!

Enya Pete, absolventă UAD Cluj, licențiată în Arte Plastice, specialitatea Grafică. Felicitări!!!
Lucrarea de liență în arte plastice, Grafică, titlul: ”Absurda Frumusețe”.
Felicitări și succes la Masterat!
Enya cu Anda, licențiate în Grafică, UAD Cluj

2 Responses so far.

  1. Cristi spune:

    Felicitari, succes mai departe!

Leave a Reply