9 decembrie, 2014

Cortina Events, care ne-a obișnuit cu organizarea de spectacole de teatru deosebite pentru copii și adulți la Cluj, ne face din nou o mare bucurie, prezentând la debut de an nou, respectiv în 18 ianuarie 2015, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, un spectacol al Teatrului Excelsior din Bucuresti, cu piesa Vrăjitorul din Oz. Afișul spectacolului este realizat de firma Dexign, cu un desen semnat de Mirela Pete. Sala va fi arhi-plină, așa cum a fost și la Cartea Junglei, așa că procurați-vă biletele din timp,  deoarece va fi un spectacol fantastic.

Iată ce spun realizatorii acestui minunat spectacol.
Spectacolul organizat de noi in luna octombrie, si anume „Cartea Junglei”, a avut un mare succes, jucandu-se cu sala plina pana la refuz. 
Asa ca, am decis sa mai pasim pe taramul povestilor celebre, pentru a le da viata personajelor atat de indragite de cei mici. Vrăjitorul din Oz, povestea nemuritoare scrisă de Lyman Frank Baum acum mai bine de 100 de ani, este un basm de referinţă al literaturii americane, ecranizat într-un film hollywoodian menţionat adesea printre cele mai bune zece filme din toate timpurile. Preluând muzica din acest film, spectacolul urmăreşte povestea micuţei Dorothy care trăieşte într-o fermă din Kansas alături de mătuşa sa, Ema, şi unchiul ei, Henry, dar visează să stea într-un loc mai bun, „undeva sub curcubeu”. Într-o zi, este luată pe sus de o tornadă, care o poartă, alături de căţeluşul ei, Toto, până în îndepărtatul tărâm de basm Oz. Aici află că singurul care o poate trimite acasă este Vrăjitorul din Oz. La drum o însoţesc Sperietoarea, Omul de Tinichea şi Leul cel Laş, care îşi doreau fiecare să obţină ceva: minte, o inimă şi curaj. După ce trec prin multe peripeţii, ei descoperă că Vrăjitorul din Oz este doar un biet circar. Totul se sfârşeşte însă cu bine: cu ajutorul pantofilor de rubin primiţi în dar, Dorothy se întoarce acasă. 

Vrăjitorul din Oz. Afișul spectacolului este realizat de firma Dexign, cu un desen semnat de Mirela Pete.

Vrăjitorul din Oz. Afișul spectacolului este realizat de firma Dexign, cu un desen semnat de Mirela Pete.

 

Duminică, 18 ianuarie, de la ora 11 si respectiv ora 18.
Durata spectacolului 80 minute.
Spectacolul este recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 11 ani.
Toti copiii, indiferent de varsta, vor intra pe baza de bilet, si li se va acorda o reducere.
Pret bilet adulti 55 lei si 45 lei
Pret bilet copii 40 lei si 30 lei
Bilete disponibile pe www.biletmaster.ro, la agentia de bilete a Casei de Cultura a Studentilor, Agentia Teatrala si Iulius Mall.
Va asteptam cu drag!

11 Responses so far.

 1. geanina spune:

  superb desen Mirela! felicitari!:)
  va fi o seara superba!:)
  te pup!

 2. pandhora spune:

  Dorothy seamana putin cu Enya 🙂
  foarte reusit afisul, dinamic, plin de culoare, cu siguranta va trezi curiozitatea copiilor in ceea ce priveste spectacolul, felictari!

  • Mirela spune:

   Cred că toate personajele pozitive și frumoase vor semănă un pic cu cei care ne sunt dragi! Mulțumesc frumos Pandhora, copiii deja se bucură, iar părinții lor au rezervat locuri la spectacol! 🙂

 3. Diana spune:

  Felicitari, Mirela! Succese! 🙂
  Imbratisari cu drag!

 4. Zina spune:

  Inspirat afiș, te introduce pe loc în lumea fermecată a lui Dorothy și a tovarășilor săi de drum. Felicitări !

 5. -X- spune:

  Imi place cum l-ai imaginat pe omul de tinichea 🙂 … cu ochi albastri !

 6. cado spune:

  ce frumooos! Cand vin cu idei si pentru Constanta. Aici e dezamagire totala in ce priveste spectacolele pentru copii de aceasta natura. Nici macar acum de Sarbatori nu ne impresioneaza prea tare cu activitati pe partea culturala pentru cei mai mici

Leave a Reply