Pățaniile unui motănel, păcălit de-un șoricel – o nouă carte ilustrată

Mă bucur să le prezint copiilor – și nu doar lor – o nouă carte ilustrată de mine, pe versurile hazlii și inspirate ale Adelei Dobran, o cunoscută scriitoare de cărți pentru copii. Colaborarea mea cu Adela durează de multă vreme, iar cărțile lucrate împreună au avut și au încă succes, începând cu Lizetta și bicicleta (Editura Adenium), continuând cu Poezii hazlii pentru voi, copii, Poznașii, Poezioare cu aripioare și multe altele, scoase de Editura Proema din Baia Mare. Nouă carte, scrisă de Adela Dobran și ilustrată de mine Mirela Pete, spune în versuri și ilustrații aventurile unui motan drăgălaș, Aurel, care șicanează un soricel, Aurică, dar e păcălit mereu de mititel. Firește, totul în limitele bunei înțelegeri și a prieteniei dintre cei doi.
Cartea a fost lansată de Editura Proema. Toate cărțile scrise de Adela Dobran și ilustrate de Mirela Pete se găsesc la editură, în librăriile Cărturești și unele pe eMag.
Iată un colaj cu imagini din noua carte.

Articole create 909

2 comentarii la „Pățaniile unui motănel, păcălit de-un șoricel – o nouă carte ilustrată

  1. Ce dulci imaginile! Personajele principale sunt adorabile!
    Felicitari draga Mirela, pentru aceasta noua creatie.
    Mereu inspirata in tot ceea ce faci!
    Sa ramai mereu asa, ca este tare bine! ❤️😘

    1. Copiii le adoră! Mulțumesc frumos, dragă Suzana, deocamdată pictez în atelier, dar sigur voi reveni la ilustrații, că mai am câteva cărți simpatice în așteptare! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus