9 iunie, 2022

Mă bucur mult că alte două cărți ilustrate de mine au bucurat mulți copii.
Cea de-a XV- a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest a avut loc în perioada 1 – 5 iunie 2022, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2, iar Invitatul de Onoare al acestei ediții a fost Japonia.
Cărțile Timur, scrise de Ștefania Shaydarov (Ukraina) și ilustrate de mine au fost prezente la standul Editurii Eikon, în cadrul Bookfest.
În ciuda faptului că autoarea n-a putut părăsi Ukraina (din motive bine cunoscute), așa cum nici eu, ca artist ilustrator nu m-am prezentat în lipsa autoarei, cărțile Timur și Lăpticul precum și Tim și anotimpurile au avut succes, s-au vândut și au fost cerute de multe librării.
Mă bucur mult că alte două cărți ilustrate de mine au bucurat mulți copii.

Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și al Ambasadei Japoniei din București.

Intrarea a fost liberă.

Bookfest este cel mai important salon de carte din România şi singurul eveniment al industriei editoriale care a reuşit să capete o dimensiune internaţională marcantă. La ediția anterioară a Salonului Internațional de Carte Bookfest (București, 29 mai – 2 iunie 2019) au fost prezenți peste 150 de expozanți, programul celor cinci zile cuprinzând peste 400 de evenimente, de la lansări şi dezbateri până la proiecţii cinematografice şi evenimente interactive. Invitatul de onoare al acestei ediții a fost Marea Britanie. La edițiile internaționale anterioare țările invitate au fost: Spania, Ungaria, Franța, țările de limbă germană (Germania, Austria, Elveția), Polonia, Cehia, Israel, Suedia și Statele Unite ale Americii.

2 Responses so far.

  1. Suzana spune:

    Totul arata frumos si colorat!
    Felicitari pentru toate aceste minuni!
    O vara frumoasa, draga Mirela!

Leave a Reply