”Blonda cea rea”, o carte de Elly Weiss

Autoarea volumul ”Blonda cea rea”, o veche prietenă din spațiul virtual, minunată colegă de ”bloggerit ” și talentată autoare de articole pe blogurile personale ”Blind Love” și ”Black and White”, pe numele său Elly Weiss, ne uimește cu o apariție editorială despre care ne dezvăluie, pentru început, câteva detalii esențiale.
În sfârșit, volumul „BLONDA cea REA” a ieșit de sub tipar!Nu-l ratați! „BLONDA cea REA” vă va prilejui întâlnirea cu personaje uimitoare, pe care le veți iubi sau, poate, le veți urî și ale căror aventuri sunt descrise captivant și alert. E o minunată lectură de vară, care nu vă va plictisi nici măcar o secundă.” (Elly Weiss)

Cu generozitatea-i și atenția care au caracterizat-o dintotdeauna, Elly mi-a făcut plăcută surpriză de a-mi trimite cartea acasă, ca pe un dar de vacanță, prin curier. Am citit-o pe nerăsuflate, așa cum inspiri o boare de aer proaspăt, cum savurezi o mini-vacanță mult așteptată, cum trăiești momentele de așteptare plină de emoție din avanpremiera vacanței mari, care urmează curând.
Cartea ”Blonda cea rea” se inspiră din articolele de pe blogurile ei, unde poveștile de viață reale, împletite, pe alocuri, cu fantezie literară au fost deliciul zilelor de Povești parfumate și nu numai! N-a lipsit nici pulsul evenimentelor social-politice, amintirile, munca și plecarea în Norvegia, hărnicia, grădina, curiozități, Elly fiind o persoană atentă, cu o cultură solidă și o educație pe măsură. Toate citite cu plăcere și interes. Clubul Condeielor Parfumate, inițiat și întreținut de mine timp de peste 10 ani, din care vreo 6 pe deplin activi (apariții săptămânale cu până la 23 de participanți), are, iată, meritul de-a face lumină în cuferele cu talent, inspirație, curajul de-a scrie și dorința de-a (te) însenina, descătușa, exterioriza prin cuvîntul tastat sau tipărit. Poate pentru sinceritatea lor, pentru scriitura îngrijită, corectitudinea fiecărui semn (literă, punct, virgulă), frumusețea frazelor, dar mai ales enigma care străbate, ca un fior, fiecare text al ei, Elly Weiss a făcut foarte bine să aleagă, să aranjeze și să adauge noutăți în cartea ei proaspătă, vie, aproape de ființa umană și nu doar, ea fiind și o mare iubitoare de animăluțe. Fie că te ademenește astfel, fie că te lasă să-i ghicești un ”va urma” pe care-l scrii, poate, tu singur, întrebarea existențială e acolo și viața, cu tot ce are ea, apare peste tot, chiar și când ficțiunea ajustează o parte din realitate. Cartea este despre iubiri, trădări, prietenie, cum spuneam, despre viață cu tot ce are ea, predominând partea calmă, senină, caldă și frumoasă a ceea ce trăim mai mult sau mai puțin, dar cu siguranță, intens.
Recomand cartea Blonda cea rea” de Elly Weiss, cu certitudinea că fiecare va găsi cel puțin o poveste din cele 21, la care va reveni mereu, dar poate că le va iubi pe toate, regăsindu-se, parțial, în fiecare. Eu pe toate le îndrăgesc.
Întrebarea primordială pe care e firesc să ne-o punem, știind că Elly este o femeie frumoasă, subțire, elegantă, blondă și bună, ar fi: cine este, oare, ”blonda cea rea”?! Citind cartea, veți descoperi! E unul din misterele cu care autoarea ne-a obișnut de pe vremea glorioaselor povești parfumate, scrise cu talent și har.
Blogerii care au participat le Povestea parfumată, prietenii virtuali care particiau la Happy Weekend-ul inițiat de Elly pe Blind Love sau cunoscuții cărora le comenta pertinent și cu dăruire sunt invitați, în mod special, să comande cartea. Vă mai spun doar că dedicația m-a impresionat… ”În memoria părinților mei”… Părinți care încă erau când Elly scria pe bloguri, dar care au rămas doar o iubită amintire… Elly, suflet frumos!


Cartea poate fi comandată direct la Editura REVERS Craiova și, mai jos, aveți toate detaliile.
Date de contact:
-Telefon: +40766222855
-e-mail: contact@grafiprint.ro
-contact@editurarevers.ro
Preț: costă doar 12,50 lei. Cam cât o cafea. 🙂
De asemenea, pe paginile de Facebook „Blind Love” și „Black & White” pot fi găsite toate aceste detalii. Vă urez lectură plăcută! 🙂
(Elly Weiss)


Vă invit cu respect, încă odată, să vă procurați această carte (adresa e mai sus) care demonstrează a nu știu căt-a oară, că mulți dintre posesorii de blog au devenit scriitori citiți, căutați, apreciați.

Articole create 906

6 comentarii la „”Blonda cea rea”, o carte de Elly Weiss

  1. Eeeiii! Super! 💐 Aplauze si felicitari pentru Elly! 💖
    Asa mai aflu si eu ce face Elly (pe FB ajung prea rar, si nici nu reusesc sa arunc o privire pe paginile putinilor prieteni pe care-i am acolo – citesc doar cand vad ca sunt notificari)! Multumesc, Mirela, ‘ca prin postarea ta am aflat si eu. Imi pare tare, tare rau pentru pierderea parintilor ei…
    Mult succes ii doresc, si numai de bine! ❤️
    Si tie, Mirela draga, si toate cele bune! ❤️

    1. Diana, m-am bucurat mult de revenirea, fie și pasageră, a lui Elly în virtual! Și mai ales… triumfală, deoarece când vii cu o carte tipărită, gata de a fi oferită cititorilor, e o realizare! 🙂
      Pentru mine a fost o surpriză, una plăcută! Cartea merită citită, e minunat scrisă și amintește mult de perioada când scrian la Povestea parfumată și Happy weekend!
      Te îmbrățișez cu mult drag! 🙂

  2. Nu cred că se putea scrie o recomandare mai frumoasă despre volumul meu de povestiri, dragă Mirela!
    Sunt copleșită! 😊 Nu-mi găsesc cuvintele…
    Mii de mulțumiri! 🙂 ❤

    1. Am scris imediat ce am terminat de citit, renuntand sa merg la atelier doar ca sa reiau anumite pasaje si sa fie proaspata lectura. Cartea are multe de transmis dincolo de titlul si coperta care induc, voit cred, in ”eroare”! Gata, mai multe nu dezvalui, cititorii ar trebui sa aiba aceasta carte pe noptiera, in vacanta, pe un raft, fiind o bucurie mai ales pentru colegii bloggeri! Te imbratisez cu drag, Elly! 🤗❤

  3. Multumesc mult pentru prezentare, draga Mirela si felicitari

    prietenei tale pentru realizarea acestei carti.

    Pare deosebita!

    O saptamana minunata tie si tuturor celor dragi tie!

    1. Bună ziua, Suzana! :*
      Cu cel mai mare drag și pentru oricine din Clubul poveștilor parfumate, Elly fiind o prietenă specială! :*
      Cartea merită să fie ahiziționată, oferă o lectură relaxantă care amintește de atmosfera blogurilor! 🙂
      O zi minunată îți doresc! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus