Parfum ambiental. Azi, difuzoarele de parfum cu bețe din bambus

Pentru că lumânările parfumate nu-și au locul oricând, oriunde și oricât, trebuind inclusiv supravegheate, cea mai la îndemână metodă de menținere a unui ambient olfactiv plăcut, care completează curățenia unei încăp eri (nu are rost să amintesc aici că parfumăm numai locurile curate, indiferent că este parfum corporal sau ambiental) sunt difuzoarele de parfum pentru interior, cu bețișoare
Sunt de preferat cele cu bețișoare din bambus, care emană timp de minim 24 de ore parfum alcătuit pe bază de uleiuri esențiale naturale, complet lipsite de toxicitate. Înainte de a folosi un astfel de difuzor de parfum ambiental, e necesar să citim cu atenție în ce măsură respectă normele impuse pentru protejarea sănătății noastre și a mediului.
De ce le folosim? Pentru că ne plac parfumurile, pentru că locul unde dormim, muncim, stăm, povestim la o cafea sau un ceai, citim, facem baie, etc etc trebuie să fie ajutat să devină cât mai atrăgător. Pe lângă designul ambiental, parfumul de interior e mai mult decât necesar, el ajutând și la crearea unei atmosfere de serenitate, reaxare, bine, securitate spirituală, meditație, inspirație, energizare, etc etc.

Mărci recomandate

Diptyque
Eau D Italie, scent diffuser

Lorenzo Villoresi, îmi plac toate, excelează Teint de neige

Flamboyant, recomand fresh citrus mingle with exotic fruit, ylang ylang, followed by musk, cedar and vanilla, se poate comanda de la uniq-home.com/product

Frau Tonis Linde Berlin, parfumuri naturale verzi, florale, însorite

Saint Parfum , care oferă peste 100 de amestecuri diferite pentru difuzoarele de parfum. Multe dintre produsele lor sună minunat. Cel mai interesant este că ei pot crea special pentru client un amestec personalizat. Știu că pare un moft și încă unul scump, dar așa cum dăm bani pentru câte un parfum de nișă, putem și pentru o primăvara-n prag de toamnă sau o iarnă pe sfârșit când e caniculă, etc. Brandul este american, vinde personalizat mai ales în New York, dar se pare că intră și pe unele site-uri europene produse de-ale lor.
Innisfree, un brand sud-coreean care vinde în toată lumea, oferă parfumuri subtile dar persistente, rafinate, minunate.

Innisfree uses the slogan:
Clean Island, where clean nature and healthy beauty coexist happily”. It is a naturalistic brand that practices eco-friendly green life to protect its health.

Articole create 909

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus