Noi ilustrații de Mirela Pete. Cățelul cu buline colorate

Iată-l pe Pupo, cățelul cu buline colorate, imaginat de Mirabela Leș, ilustrat de , ilustrații de Mirela Pete. Mi s-a încredințat ilustrarea a 12 cărți ce-l au pe Pupo ca personaj principal. Pupo e magic, unic, bun, frumos, cuminte și prietenos! Chiar așa, cine-a mai văzut cățel cu buline atât de dulci, parcă-s bomboane sau jeleuri?! Și cu un suflet atât de imaculat, ca albul blăniței din jurul bulinelor. Cărțile Pupo sunt tot atâtea povești interesante, care vor încânta copiii, având și rol educativ, deci îndemnând la fapte bune. Și-atunci, cum să nu-l iubești pe Pupo?! E imposibil, odată ce vei citi poveștile! Când îi vei cunoaște intențiile, curajul, bogăția sufletească și prietenii, pentru că trebuie să vă mărturisesc ceva: acest cățel minunat are prieteni pe măsură, care sunt frumoși, dulci, isteți și buni, și pe care îl vei iubi! În curând, lansarea primelor trei cărți Pupo în librării.  Colecția ”Pupo învață” va cuprinde 12 cărți ce-l au ca personaj central pe Pupo, cățelul cu buline colorate.

Odată apărute cărțile, vor fi făcute publice poveștile. Personajele, cățelul Pupo și prietenii săi, situațiile și învățăturile pe care le vor găsi copiii aici, sunt alternativa ideală la grozăviile din anumite cărți ilustrate, considerate de un anumit public ”cool”, ”scary”, etc, și care nicidecum nu pot fi destinate unor copii mici, în creștere. Mizăm pe cărțile în care se urmărește ascensiunea pozitivă a unui personaj, aici un cățel fermecător și fermecat (are buline colorate, nu-i ca oricare!), pe forța și puterea de convingere asupra celor care vin în contact cu el, citind și privind ilustrațiile. Pe intențiile sale bune, pe influența pozitivă și educația pentru valorile adevărate. Eu știu că am reușit, aștept lansările și reacția copiilor.

”Pupo și talentul Mirelei. Imbatabili! Sunt topită după personaj și realizez cât de mult înseamnă o imagine reușită, am un zâmbet cât …soarele! Felicitări, Mirela!”
(Adriana Tîrnoveanu, blogger și scriitoare) 

”Cărțile Pupo” (12)  sunt scrise de Mirabela Leș și ilustrate de Mirela Pete. Poveștile, ilustrațiile, conținutul, le veți afla numai după lansarea lor în librării și online.

Ilustrații de Mirela Pete
Ilustrații de Mirela Pete. Autoarea cărților, Mirabela Leș

 

Iată câteva din comentariile prietenilor de pe facebook, admirația și bunăvoința lor merită un mare MULȚUMESC FRUMOS! 🙂

 

pupo cometarii

 

 

pupo comentarii3

Articole create 909

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus