Ilustrații de modă

E ceea ce se aude, adică ilustrarea, fie a unor creații personale, care nu se vor materializate – nefăcând parte dintr-o colecție sau un proiect fashion care să fie transpus pe material- fiind doar simple ilustrații în sine. O serie de modele asemănătoare sunt publicate deja pe un website sau în pliantele unor firme care comercializează articole de vestimentație sau marochinărie, dar acelea nu fac parte din selecția de aici, se înțelege. Și pentru că, inițial, eu la secția de design vestimentar am fost studentă, abia ulterior alegând alte specialități plastice și decorative, demonstrez (prin preocupare, nu neapărat performanță, nu acesta e scopul aici) că dragostea dintâi nu se uită niciodată. Doar niște ilustrații.

 

moda ilustratie
Colaj cu ilustrații de Mirela Rusu Pete

 

 

 

proba 3 proba 1 proba 4 4 5 model 1 model 2 8 model 8

moda ilustratie de Mirela Rusu Pete
Ilustratie de Mirela Rusu Pete

 

(menționez că unele au la bază surse de inspirație)

Articole create 906

10 comentarii la „Ilustrații de modă

  1. Ce fete frumoase si fericite, asa mi-ar placea sa fie in jurul nostru toate fetele, toti tinerii si nu numai!Succes in tot ceea ce faci, Mirela!

    1. Păi dacă ești tânără, sănătoasă, frumoasă și bine îmbrăcată, singur știi să trăiești bine! Mulțumesc frumos, Gabi dragă! 🙂

  2. O fateta inedita a ta ! … trebuie neaparat sa continui si pe linia asta. Sunt convinsa ca si alti cititori ai blogului iti vor spune la fel 😉

    1. Așa am început, după care am trecut la grafică, pictură, design. Am revenit odată cu ilustrația de carte. 😛
      Mulțumesc frumos pentru apreciere! 🙂

  3. Începuturile au fost promițătoare și succesele tale ulterioare au fost dovada că ți-ai ținut aceste promisiuni.
    Felicitări și succes în continuare, dragă Mirela ! 🙂

    1. Sunt tentată să caut niște crochiuri din acele începuturi, știu că erau foarte libere, linii sinuoase, hașură multă, mai grafice, frumoase.
      Mulțumesc Zina, să fie! Spor la pregătiri(!!) îți doresc! 🙂

  4. Vai de mine si de mine,ce-mi plac,Mirela! Pantoful m-a dat gata (ca tot am tot facut proiecte pantofi,desi abstracti :D),si fata pe bicicleta,da’ toate sunt de ramai cu ochii in poze!Se vede ca e dragoste care merita reamintita,nu doar ca e prima ;).
    Pasti cu bine sa aveti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus