Lansarea cărții Pupo si Miți învață zilele săptămânii

19.09 2018
„Pupo si Miti invata zilele saptamanii” este o carte pe care mi-am dorit de multa vreme s-o daruiesc copiilor. Sunt convinsa ca cei mici o vor primi asa cum le-au primit pe celelalte carti din colectie – cu mare drag, indesate prin rucsacelul pentru gradi, cu multi pupici inainte de culcare, sau chiar sub perna, sa nu fuga Pupo peste noapte 😁
Am lucrat mult la ea, impreuna cu talentata ilustratoare a lui Pupo, Mirela Pete, am tot aranjat fundite de pisici, buline de catei, baloane colorate, norisori pufosi si versuri haioase.
Mirela Pete va multumesc pentru tot!🌹
(Mirabela Les)

…………………………..

Și eu îi mulțumesc scriitoarei Mirabela Les că m-a ales pentru ilustrarea cărților Pupo. A avut încredere, răbdare, tact, ce mai, e o profesionistă, în ciuda vârstei tinere.  Mirabela Les chiar afirmă pe site-ul personal că sunt ”una din cele mai bune ilustratoare din România”, ceea ce nu e puțin, e chiar mult. Afirm și eu că proza și versurile Mirabelei Les sunt proaspete, de calitate, educative și fermecătoare.

Îi mulțumesc încă odată, le mulțumesc miilor sau zecilor de mii de copii și părinți care îndrăgesc și cumpără cărțile Pupo, prietenilor care-mi trimit mailuri, mesaje private sau comentarii de felicitare și…VĂ AȘTEPĂM, ÎN 4 OCTOMBRIE, LA LANSARE!

 


Detalii și precomenzi aici
www.pupo.ro

sau aici

Pupo Books & Toys

  Colecția Pupo învață este deja este la volumul al VI-lea.
Am ales detalii din carte deoarece blogul meu are momentan o problemă cu afișarea fotografiilor.
Detaliu dintr-o ilustrație din cartea Pupo și Miți învață zilele săptămânii. Original illustration by artist Mirela Pete, Writer Mirabela Les

Iată ce scrie Pupo Books&Toys pe pagina sa de Facebook:
PUPO si MIȚI strikes again! 🙂
Pregătim de zor ultimele detalii la cea de-a șasea carte din îndrăgita colecție de cărți pentru copii, PUPO.
În „PUPO si MIȚI învață zilele săptămanii” copiii se vor bucura de ilustrații minunate și de poezii simpatice si haioase.
Impreuna cu Mirela Pete, talentata ilustratoare a colecției PUPO, punem la punct ultimele detalii (aranjat fundițe, pictat buline, potrivit versuri etc), pentru ca cei mici să se bucure de ceva deosebit.
Atat vă spunem deocamdată. Vom reveni cu detalii când cartea va ajunge la tipar.

„Pupo si Miti invata zilele saptamanii” este o carte pe care mi-am dorit de multa vreme s-o daruiesc copiilor. Sunt convinsa ca cei mici o vor primi asa cum le-au primit pe celelalte carti din colectie”!
Am lucrat mult la ea, impreuna cu talentata ilustratoare a lui Pupo, Mirela Pete”! (…)
Mirela Pete va multumesc pentru tot!🌹
Și eu îi mulțumesc scriitoarei Mirabela Les că m-a ales pentru ilustrarea cărților Pupo. A avut încredere, răbdare, tact, ce mai, e o profesionistă, în ciuda vârstei tinere. Mirabela Les chiar afirmă pe site-ul personal că sunt ”una din cele mai bune ilustratoare din România”, ceea ce nu e puțin, e chiar mult. Afirm și eu că proza și versurile Mirabelei Les sunt proaspete, de calitate, educative și fermecătoare.
Pupo Books & Toys vă așteaptă pentru precomenzi!

Căutați, vă rog,  şi Cărți ilustrate de Mirela Pete.

Detaliu dintr-o ilustrație din cartea Pupo și Miți învață zilele săptămânii. Original illustration by artist Mirela Pete, Writer Mirabela Les

 

Detaliu dintr-o ilustrație din cartea Pupo și Miți învață zilele săptămânii. Original illustration by artist Mirela Pete, Writer Mirabela Les
Articole create 906

6 comentarii la „Lansarea cărții Pupo si Miți învață zilele săptămânii

  1. Excelente ilustratii! Si versurile fermecatoare! 🙂
    Maine-i joi! Ce daca ar fi cu ploi?! 🙂 Superba scena „domestica”! 🙂
    Felicitari, Mirela! Succese!
    Zile senine iti doresc, cu drag!

    1. Mulțumesc Diana dragă! Minunata de tine îmi dă aripi, să știi! 🙂
      Va fi cu succes și cu 28 gr C la Cluj! Pupici! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus