Globuri în acuarelă și Pupo învață să fie curajos

Peste ramurile umede și pline de gerul nopților violet, s-a lăsat iarna aspră și întunecată. Păsările caută adăpost și hrană, iar o tufă de măceș, cu fructe încă bune și dulci, le sare în ajutor. Dacă v-ați întrebat de ce  sărbătorile vin atunci când nopțile-s lungi și geroase, să știți că doar atunci fulgii albi, ca niște fluturi zglobii, înveselesc cerul vioriu, iar ornamentele de pom de Crăciun zâmbesc, strălucind întru aurirea serilor și bucuria celor care le admiră.
Am pictat câteva globuri pentru pomul de Crăciun, în care lumina se revarsă din tema aleasă: natura iarna. Păsări căutând fructe dulci de măceș, flori de iarnă, frunze de vâsc și fructe roșii de păducel, împletite colorat și adunate într-un glob cristalin și transparent. Sunt trei modele, din care cel cu fundă roz pastel este oferit autoarei cărții Pupo, modelul ornamental fiind creat pentru cartea ilustrată de mine cu mult drag. Sper să vă placă.

Moș Nicolae sper că a fost bun și darnic cu voi! Nouă ne-a adus dulciuri, șosete calde și fulare pufoase.

Cartea ”Pupo învață să fie curajos”  a ieșit, mai frumoasă decât toate volumele de până acum, din tipar, proaspătă și gata de a fi comandată aici:  www.pupo.ro
Sărbători fericite!

Pictură de Mirela Pete
Ornament, glob de Crăciun. Pictură de Mirela Pete
Ornament, glob de Crăciun. Pictură de Mirela Pete
Ornament, glob de Crăciun. Pictură de Mirela Pete

Articole create 906

8 comentarii la „Globuri în acuarelă și Pupo învață să fie curajos

  1. Sunt superbe globulețele pictate de tine şi mi-aş dori să existe cu adevărat pentru a le putea admira ori de câte ori doresc. Frumoasă şi povestioara ta, iar noile aventuri ale lui Pupo cred că sunt măiestrit ilustrate de către tine. Felicitări! Cred că ai fost tare cuminte de ți-a adus Moşul atât de multe daruri… 😊😘❤

    1. Mulțumesc frumos, Dana, oricând pot exista cu adevărat, poate chiar mă voi mobiliza să le dau la făcut, apoi le pictez eu manual ca fiecare să fie altfel.
      A, nu am primit așa de multe, dar cuminte am fost! Te pup! 🙂

  2. Draga mea Mirela!
    Mereu ma uimesti pur si simplu cu talentul tau!
    Globurile sunt adorabile! Daca un producator ar vrea sa le faca as fi un client pentru ele! Sunt foarte frumoase!
    Iar Pupo … este tare fain! Numai logo de pe site ma încanta dar sa mai vad si cartile! Pot sa pun acel logo la mine pe blog (desigur cu link la Pupo), m-am îndragostit de el! Pupici draga mea si mult spor!

    1. Ella, tare mă bucur că îți plac cărțile Pupo, mai ales că vor veni și în țările din Occident, mai întâi în UK, Spania, Belgia și mai vedem, că deja se pregătesc pentru traduceri. Site-ul este al autoarei, eu creez și fac ilustrațiile cărții, nu prea am legătură cu site-ul, dar îl promovez pentru a=i da o mână de ajutor. Mai mult m-ai ajuta cu publicarea cărților Pupo, îți trimit imaginile prin e mail dacă vrei.:)
      Te pup, mulțumesc, să ai o zi de vis, Ella dragă! 😛

    2. Da chiar te rog si trimite-mi si link-ul pentru ele. Daca ajung in Belgia, sunt traduse numai in limba franceza?
      Sa ai o seara minunata! Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus