A cincea carte ilustrată cu Pupo, cățelul cu buline colorate sau succesul cărților iubite de copii

Cel mai recent volum din colecția Pupo învață se numește ”Pupo învață să fie curajos” și, ca orice carte educativă, pe lângă povestea și ilustrațiile de care o mulțime de copii sunt deja îndrăgostiți de-a binelea, oferă sfaturi utile și învățături ușor de asimilat datorită modului de abordare, respectiv îmbinarea armonioasă dintre lectura plăcută și desenele ”calde, frumoase, atrăgătoare”.

„Am ales cu infinită grijă fiecare poveste, am testat fiecare ilustraţie şi fiecare personaj împreună cu copilul meu şi alţi copii mici, pentru a crea cele mai frumoase cărţi educative. Cărţile Pupo sunt cărţi educative premium şi singurele cărţi româneşti bazate pe conceptul de educaţie prin valori. Am muncit mult la ele împreună cu unul dintre cei mai buni ilustratori din România, doamna Mirela Pete. Efortul nu contează când văd bucuria micuţilor la întâlnirea cu personajele”

scrie pe site-ul său tânăra și inspirata autoare Mirabela Les, căreia îi mulțumesc și o asigur că respectul și aprecierea sunt reciproce.

Considerate, după volumul de vânzări, aprecieri, cronici pozitive și cereri din partea grădinițelor, persoanelor fizice, instituțiilor și copiilor înșiși, care îl cunosc și îl iubesc deja pe Pupo, cățelul cu buline colorate, ca fiind cele mai apreciate cărți ilustrate de pe piața românească, cele cinci volume din Pupo învață, respectiv Pupo învață să numere, Pupo învață să protejeze natura, Pupo și Miți în oraș, Pupo învață anotimpurile și Pupo învață să fie curajos au ajuns să fie cerute încă înaintea intrării în tipar, precomenzile depășind numărul de exemplare aflate în lucru.  Doamna Mirabela Les, autoarea seriei mi-a propus să revizuim prima ediție și să scoatem, pentru ediția a 2-a, cărțile cu modificări estetice notabile. Ediția a 2-a a apărut (pentru primele trei cărți), așa că, alături de cea mai recentă carte, vă așteaptă.
Portofoliul meu adaugă astfel încă o carte ilustrată, despre care cei care au văzut-o spun că e ”cea mai frumoasă” și ”cea mai reușită din colecție”. Așa să fie! Și mai urmează cărți multe și frumoase. 🙂

 

Comenzile se fac pe site-ul www.pupo.ro

Detalii găsiți și pe Cărți ilustrate de Mirela Pete

PUPO vă pupă!

De două săptămâni, Pupo se vinde în toată țara, depășind, de fapt, granițele ei și ajungând în Europa, deocamdată în limba română. Eu personal am trimis în Belgia, UK și Italia câte un exemplar. 🙂

 

Articole create 910

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus