Armindeni 2024

Întâi de Mai sau Armindeni

De Armindeni, e bine ca timpul să fie frumos, vremea bună, ca să fie așa tot anul și neapărat să găsiţi un măr înflorit, lângă care să stați, sub care să vă așezati sau să vă fotografiați!

Dacă sunteți în natură, e bine și să mâncaţi lângă un măr înflorit, dar numai lucruri proaspete. Să staţi pe iarba verde, nouă, de primăvară împlinită şi să vă bucuraţi de prima zi de mai, ca şi de toată primăvara, vara, toamna și iarna! Veselie şi sănătate, dacă în prima zi de mai e soare şi cer senin, ceea ce (la Cluj) a fost din plin. Și un măr înflorit sau înverzit, ca să aveți noroc tot anul!

Enya, Xaba și cu mine am fost ieri sub mărul nostru din grădină, unde mergem ca acasă și ne simțim grozav. A fost o vreme splendidă, soare strălucitor, cald și cer senin. Mărul înflorise pe la începutul lui aprilie, așa că acum ne-am pozat sub mărul care dă în rod, falnic și cu frunziș bogat. Anul acesta primăvara a fost grăbită și mult prea călduroasă, vara a venit prea devreme, așa că mărul nostru ne-a oferit o priveliște splendidă și mici (viitoare) mere, care semnifică belșug.🍏🌳🍎

Articole create 910

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus