20 septembrie, 2017

2017-09-15

În 15 Septembrie, o zi superbă, cu soare, cer senin și bună dispoziție, am sărbătorit 25 de ani de la căsătorie, din frumoasa zi în care Xaba și cu mine am spus DA! Și da a rămas până azi! Nunta de argint sau 25 de ani de căsnicie, care au fost buni, frumoși, dar mai ales fructuoși datorită minunatei noastre fiice, Enya, cea mai mare realizare a noastră! 😛  Mai adăugăm și firma Dexign, casa noastră, vacanțele petrecute pe cele mai atrăgătoare meleaguri, dar mai ales bunei înțelegeri și iubirii. Să fie și mai bine de acum înainte, asta e urarea mea personală, pe lângă sănătate, împliniri, noroc și bucurii! La mulți ani frumoși! 😛

Daruri dragi de la cei mai dragi: Mama, Enya, Csaba și Lucian, cărora le mulțumesc cu mare drag. Minunatul tablou cu Fortune Cat pe care ni l-a pictat fiica noastră este o minunăție purtătoare de noroc și dulce de tot. Șampania de argint a fost mai bună decât multe altele, o Bottega originală, argintie și aurie, pe care v-o recomand și vouă cu încredere (mulțumesc Lucian!). Trandafiri de aur (mulțumesc Xaba) ca o urare pe termen lung și un tort simplu, copilăros decorat și excelent, bun-bun, cum numai mama știe să facă. Trei zile de farmec și bucurii, care sper să se repete mulți ani și pentru care mulțumesc familiei și prietenilor.

După invitația făcută de Xaba la Vila Tușa, un loc cu dragi amintiri, lângă Făgetul Clujului, frumos și îmbietor, am avut surpriza plăcută ca mama și fratele meu să ne felicite, a treia zi, și acasă.
Am petrecut o zi de vis la Vila Tusa!


Se cuvine să mulțumesc prietenilor care ne-au scris și transmis foarte multe mesaje superbe, calde, minunate și …așa să fie!!!
Și pentru darurile alese cu drag de cei mai apropiați nouă. Să fie într-un ceas bun și să mergem tot înainte, cu sănătate și bucurii!
Vă mulțumim încă o dată, să fiți sănătoși și fericiți, dragi prieteni!

File de Jurnal, cu unele din cele mai prețioase amintiri.

Click pentru mărire!


Categories: Enya Pete, Familia, Xaba Pete

14 Responses so far.

 1. Ella spune:

  La Multi Ani, ARGINTARILOR! 🙂
  Deci pe 15 sept. ati început scoala în doi! Hahaha…
  Va doresc tot binele din lume, si vreau sa va vad bunici! 🙂
  Sper sa va vad si la nunta de aur! ♥
  Pupici! <3 Zi frumoasa, Mirela draga!

  • Mirela spune:

   Mulțumim din suflet, Ella dragă! Da, suntem ARGINTARI, avem și inele, dar Xaba e mai discret și-i respect această latură! 😛
   Cu ”bunicăraia” nu știu cum va fi, mai vedem peste vreo 10-12 ani, hahahaha! Dar AURUL sperăm să-l luăm, ceea ce vă dorim din suflet și vouă, cu tot dragul!
   O săptămână de vis îți doresc! 🙂

 2. Suzana spune:

  La inca Multi Ani frumosi si plini de dragoste!
  Ca asta conteaza pana la urma! 🙂
  Cu mare drag!

 3. Diana spune:

  La multe-multe-multe aniversari frumoase! 🙂
  Sa va fie bine, sa aveti succes, sa fiti sanatosi, alaturi de toti cei dragi, muuulti ani de acum inainte!
  La multi ani, cu drag!

 4. Dana spune:

  La mulți ani frumoși, buni și plini de iubire! Iubirea care cuprinde totul- viața în general, familia, profesia și celelalte îndeletniciri alese, vacanțele, omul pe al cărui umăr te poți sprijini oricând și, nu în ultimul rând, minunea de copil. Să fiți fericiți acum și mereu! 🙂
  De pe Fb am lipsit, dar dacă nu e prea târziu, mă alătur cu drag prietenilor care ți-au făcut urări din suflet. <3

  • Mirela spune:

   Dana, draga mea, în primul rând te rog să nu te scuzi, am pus acele superbe urări de pe fb pentru a le avea oricând aici, ca pe niște file prețioase de Jurnal!
   Mulțumim în cor pentru minunata urare și, ce să mai spun, așa să fie!
   Îți trimitem urări de bine și foarte bine, cu tot dragul!
   Îmbrățișări sincere și multe! 🙂

 5. Zina spune:

  Vă urez și aici mulți ani înainte, să vă văd medaliați cu aur, sănătoși și fericiți!

 6. Alex spune:

  Ce aniversare frumoasă! LA MULȚI ANI FERICIȚI! Să fiți sănătoși și întru toate împliniți, împreună cu minunata voastră fiică! 🙂

  • Mirela spune:

   Da, Alex, a fost foarte frumos, mulțumim! 🙂
   La fel vă doresc, să fiți fericiți împreună zeci de ani de-acum înainte! 🙂

Leave a Reply