9 august, 2017

Știu ca sună ușor ciudat să te pregătești de vacanță doar către mijlocul lui august, dar anul acesta așa a fost, cu examene, cu simulări și pretestări, cu teze și teste, cu ore particulare (că nu se poate fără), cu muncă multă și emoții strașnice! Cu  bacalaureatul Enyei, luat cu rezultate foarte bune și (mai ales) admiterea la Universitatea de Artă și Design Cluj, secția Grafică, cu media 9,33, Enya Pete fiind a șasea clasată la grafică după medie și având nota 10 (zece) la specialitatea grafică, respectiv la studiul de desen de 10 ore, subiectul-  portret cu mâini. Știu că mă repet, dar o felicit încă odată aici, merită din plin, fiind o fată minunată, frumoasă, inteligentă și foarte talentată.
Și acum vacanța.  Nu e ușor să găsești locul potrivit, când biletele sunt vândute, dar nu e ușor nici să iei în grabă o hotărâre! Iată că am reușit să găsim ceva pe gustul nostru, și încă foarte aproape de casă. O croazieră pe Dunăre cu vaporașul, în Ungaria, apoi vom vizita muzeele de artă ale Budapestei, Citadela, cunoscută de noi, dar mereu cu dor de ea, vom face shopping și ne vom plimba prin Galeriile de Artă. După care ne vom duce la mare, dar aceasta e o altă surpriză și încă n-o divulg.
Până atunci, onorăm invitațiile la rude și prieteni, cărora le mulțumim pentru ospitalitate și contribuim cu ce avem mai bun, asta în afară de prezență.
Iată-ne la țară, în locul unde bunicii mei au fost cei mai buni oameni de pe pământ, unde tata doarme veșnic, unde sora tatălui meu, Mariana, e cea mai bună gazdă și verișorii noștri din Cluj, cu fetele lor,  ne sunt alături la petrecere. O zi într-o mirifică grădină, curte, între trandafiri, copaci și pomi umbroși, belșug și fericire.

Vacanță plăcută!

Click pe poze!

Verișoarele, frumoasele! Enya cu Sânzi!

Enya cu tati! 😛

 

Enya cu mine, vara, fericire, să vină vacanța! 😛

Enya și Sandra, verișoarele

Masa în curte, cu mătușa Mariana, mama, Enya și Sânziana, verișoara ei!

Nina și cu mine

Mama, eu și Enya! 😛

Poster cu noi toți!

Xaba la grătare!

Masa în frumoasa curte cu trandafiri!

Nina și Nella, gemenele, verișoarele mele dragi!

Sanzi, Enya, Lucian, Xaba, mama, tusa Mariana, Nina, poftă bună!

Frate-meu Lucian! 🙂


Să înceapă vacanța! 🙂

One Response so far.

  1. Dana spune:

    După atâtea emoții depășite cu brio, era normal să vină și vacanța bine meritată. Aștept imagini, povești cu șoapte parfumate și multe dezvăluiri. Să aveți zile senine pline de frumos! 🙂

Leave a Reply