9 martie, 2016

Ce-am mai făcut la Dexign!
Bebidas y Dulces este un site de prezentare din Spania, aparținând brandului-umbrelă Much More Market. Bebidas y Dulces comercializează băuturi răcoritoare din fructe, băuturi energizante, dulciuri, snacks, etc.
Ca o continuare a identității vizuale făcute de noi pentru Much More Market, am preluat și brandurile mai mici aparținând acestuia, pentru care am fost solicitați să facem întreaga identitate: logo, website, catalog de prezentare. Pentru brandurile ale căror produse sunt comercializate de Bebidas y Dulces, respectiv Yuppa și Paldo, Dexign a făcut carbranding pentru câte două tipuri de mașini de transport, stand de magazin, cutii și cartel Yuppa, catalog de prezentare produse.
Bebidas y Dulces: logo
Bebidas y Dulces: design și implementare website

Bebidas y Dulces: logo by Dexign

Bebidas y Dulces: design și implementare website by Dexign

 

Categories: Dexign, Xaba Pete

4 Responses so far.

 1. Zina spune:

  Mmm, ce bine arată! Combinația aia de fructe în diferite culori mi-a făcut cu adevărat poftă de un suc bun de fructe. Asta înseamnă că v-ați atins scopul, felicitări!

  • Mirela spune:

   Sunt cu adevărat bune sucurile lor, iar faptul că imaginea ți-a făcut poftă de sucuri, înseamnă că am reșit ceea ce ne-am propus! Poftă bună la sănătate, Zina dragă! 🙂

 2. IB spune:

  Bai frate, ti se face o pofta de piersici! Sa nu mai zic, ti se face(iar!)o pofta sa te faci web designer in viata viitoare! 😀

Leave a Reply