Ce-au vrăjit zânele-n livezi

”Ce-au vrăjit zânele-n livezi”  este o carte scrisă și ilustrată de Mirela Pete. Subtitlul,  care figurează ca un Motto, spune aproape tot despre carte: ”Zânele, cu bagheta lor, dau gust și-aromă fructelor.”

Este o carte în care găsiți 12 poezii și o mulțime de ilustrații bogat colorate,  reprezentându-le pe zânele din livezile fermecate. O carte bogat ilustrată, în care le veți descoperi pe cele mai dulci zâne, acelea care dau fructelor culoare, parfum și gust bun. Veți afla că, dacă mâncați fructe, veți fi mai sănătoși. Și cum să nu le gustați, dacă cele mai drăgălașe zâne le vrăjesc special pentru voi, dragi copii?!  ”E o carte pentru copii, dar și pentru părinți și bunici, cuprinzând o sumă de poezii frumoase și educative,  în armonie deplină cu ilustrațiile, toate aparținând designerului Mirela Pete, din Cluj-Napoca. Acestea se pot recita și în scenete costumate, în grădințe și școli, cartea având darul de-a propune și modele de rochii destinate zânelor din livezi.” ( Dexign)

Aici se poate comanda cartea: http://zanelelivezilor.dexign.ro/
Bannerul care vă va duce direct la site-ul cărții va rămâne în coloana din dreapta, pe blog.

comanda-cartea-zanele

 

carte

 

 

Iată și codul, pentru cei care mi l-au cerut cu multă amabilitate și prietenie, pentru a-l atașa pe blogurile personale:

<div style=”display: block;”><a HREF=”http://zanelelivezilor.dexign.ro/„><IMG SRC=”https://mirelapete.dexign.ro/ads/comanda-cartea-zanele.png” ALT=”Ce-au vrajit zanele-n livezi” TITLE=”Comanda cartea Ce-au vrajit zanele-n livezi” WIDTH=”270″ HEIGHT=”270″ BORDER=”0″></a></div>

 

Aici este pagina de facebook a cărții:

poster mirela pete

 

 

Cartea scrisă și ilustrată de mine, acum ieșită din tipar
Cartea scrisă și ilustrată de mine, acum ieșită din tipar

Articole create 906

25 de comentarii la „Ce-au vrăjit zânele-n livezi

  1. 🙂 Mirela, zanele tale au mai facut ceva. Nu se mai satura de facut vraji in livezi dar si oamenilor. Cel putin mie mi-au facut. Sunt cucerita de ele, de culorile fantastice alese. Nu cumva ai cazut si tu sub vraja lor? 😉 🙂
    Felicitari! E o carte-bijuterie 🙂

    1. Da, au ieșit din tipografie în număr mare și de calitate.
      Mulțumesc frumos, aprecierea prietenilor chiar mă onorează.
      Eu sunt sub vraja lor, ador basmele, culorile, aromele și fructele! 😛

    1. Bună dimineața, am găsit mailul dumneavoastră. Cartea costă 15 lei, dar e redusă la 12 lei pentu luna februarie. La trei bucăți comandate, se primește una cadou, tot în luna februarie, așa că veți primi 4 exemplare cadou. Este rentabil așa, coletul se expediază azi, veți plăti 12 cărți a 12 lei bucata, plus 10 lei taxe poștale și veți primi 4 cărți bonus. Lectură plăcută și mulțumesc pentru comandă! 🙂

  2. Mirela,dar imi imaginez ca se gaseste si in librarii cartea ta,nu? Sau se gasesc cartile pe care le scrii.Sa ma mai uit si eu dupa ele cand vin in tara,sa le recomand si altora.
    Sa nu uit sa trimit un e-mail.
    🙂

  3. Felicitari, zana a penelului! 🙂
    Imi imaginez ca e superba, ca desen si text!
    Iti doresc succes! La cat mai multe carti editate!
    Putere de munca sa ai si parte de oameni buni!
    Imbratisari cu drag!

  4. Stii bine că apreciez tot ceea ce desenezi, dar de la o carte la alta îţi apreciez mai mult stilul literar. Despre comenzi noi am vorbit în particular. Te voi suna . Şi chiar dacă ţi-am mai spus , nu pot să nu-şi spun din nou: cartea este minunată. Baftă la vânzare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus