31 mai, 2012Azi vă prezentăm trei logo-uri noi, cele mai recente creații în materie de logo, ale agenției noastre de identitate vizuală de brand, DeXign.

La Lillian’s Pilates and Yoga ești întrebat dacă vrei mai multă armonie in viața ta. Un răspuns afirmativ înseamnă yoga si pilates cu Lillian, care restabilește echilibrul perfect și conexiunea între minţile şi corpurile noastre. Echilibru care a fost exprimat de DeXign și în logo-ul creat pentru  Lillian’s Pilates and Yoga, un logo calm dar expresiv, senin dar exprimând suficientă căldură provenită din concentrare și mișcare. Un logo care te duce cu gândul la relaxarea de care ai nevoie pentru a înfrunta stressul zilnic sau chiar pentru a nu-l mai observa. Pentru a redeveni eficient, armonizându-te cu tine însuți. O reușită marca Dexign.

 

IQ Tech Labs a fost creată de necesitatea de a aborda problemele existente în mediile de prelucrare complexe de date, cu un necesar de care profesioniştii calificaţi cu gândire inovatoare şi perseverenţă în obţinerea unei soluţii finale de înaltă calitate.
IQ Tech Labs este o companie de IT de inovare, care are ca scop principal identificarea şi construirea de soluţii pentru provocările actuale uriaşe şi oportunităţile oferite de expansiunea tehnologiei informaţiei, care ar îmbunătăţi siguranţa și standardele de viață de mâine.

Dexign a creat pentru IQ Tech Labs logo-ul și birotica. Logo-ul e construit ca un simbol unic și unitar a ceea ce brandul însuși vizează. Ambițios, puternic, sigur și hotărât, creat ca un careu din fonturi geometrice,  logo-ul exprimă siguranța și claritatea comunicării și înțelegerii într-un spaţiu generos de informaţii.

Bucătăria fermecată este un magazin online, care vinde ustensile de bucătarie, dar și oale sau accesorii pentru servirea mesei, toate având garanția unei calități ireproșabile, prețuri accesibile și oferind comoditatea livrării la domiciliu a produselor comandate online. Toate ustensilele de care aveți nevoie în bucătărie, vin ca prin farmec la voi acasă. Ca prin farmec am realizat și noi logo-ul acestui shop, astfel încât exprimă sugestiv specificul și denumirea magazinului. Definitoriu pentru brandul pe care îl reprezintă, apropiat și prietenos, telul magic de care ai nevoie în bucătărie a devenit un logo reușit, care se identifică, practic, cu produsele acestui shop online.

 


Carmen
, Vania,Daurel,Gabi,Lili,Pandhoraa,Zina.Aurora Georgescu,Florentina,Clipe de Cluj, Vero.

 


Categories: Dexign, Xaba Pete

9 Responses so far.

 1. -X- spune:

  IQ Techlabs e foarte convingator !

 2. […] G1b2i3, Gabriela Savitsky, George, Ioan Usca, Mirela Pete, Robert, Shayna Rate this:Share this:TwitterFacebookEmailLinkedInMai […]

 3. Zina spune:

  Mirela, foarte frumoase și reușite logo-uri și foarte frumoase și convingătoare prezentări ale lor. Ce lucruri frumoase faceți voi… Felicitări și succes !

  • mirela spune:

   Zina, chiar mi-ai făcut o bucurie, iar asta pentru că părerea celor care apreciază munca noastră de designeri contează, cu precădere în acest domeniu destul de puțin cunoscut încă. Mulțumim!

 4. Gabi spune:

  Toate sunt reusite, insa Bucataria fermecata e preferata mea! 🙂
  Succes in ceea ce faceti, Mirela!

  • mirela spune:

   Dragă Gabi, de la început a fost votat acel logo, firma care l-a cerut fiind în deplină concordanță cu părerea noastră despre o…bucătărie magică, fermecată! 🙂

 5. […] Mirela Pete, Gabi, Carmen, Florentina, Emil Călinescu, Ela Roseni, Pandhoraa. 45.731283 21.235517 Share […]

Leave a Reply