16 decembrie, 2015

Dexign a împlinit în toamna acesta 9 ani de activitate, produsele și serviciile noastre fiind din ce în ce mai apreciate și căutate în țară și străinătate. Azi vă vom prezenta webdesign by Dexign, respectiv două site-uri realizate și întreținute la zi (ex. Elefantino) de agenția noastră de design de brand, Dexign.
Este vorba despre :

1. Centrul pentru Studiul Democrației, pe care, accesând linkul îl veți putea vedea, citi, răsfoi virtual, deoarece este foarte interesant.

centrul by dexign

by Dexign

 

Centrul pentru Studiul Democraţiei (CSD) este un think-tank înființat în anul 2006 în cadrul Departamentului de Știinţe Politice, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj, în cadrul căreia funcționează cacentru de cercetare acreditat. CSD a dezvoltat, de-a lungul timpului, proiecte de cercetare și analize cu precădere din perspectivă comparată, cu o importantă componentă aplicată, pe teme ca: democratizare, migraţie, etnicitate, educaţie civică, design instituțional sau comportament electoral. Colaborările noastre acoperă instituții precum Parlamentul României, Administrația Prezidențială, instituții ale administrației locale sau organizații ale societății civile. Echipa de cercetare a centrului reunește cadre didactice și de cercetare din cadrul Departamentului de Știinţe Politice al FSPAC, colaboratori de la alte facultăți din cadrul UBB, profesori din universități partenere din străinătate și studenți doctoranzi din cadrul departamentului de Științe Politice.

 

Categories: Dexign, Xaba Pete

2 Responses so far.

  1. Alexandrina spune:

    La mulți și frumoși ani firmei voastre și vouă, dragii mei!

  2. La mulți aaanniiii!!!!!!!!!!
    Să trăiți și să înfloriți, să vă meargă tot mai bine, să fiti bine platiti! Să fiți sănătoși, frumoși și foarte fericiți! 🙂

Leave a Reply