La absolvirea liceului

GAUDEAMUS IGITUR!
Iată că a ținghilit ultimul clopoțel la Liceul de Arte Vizuale, unde am asistat ieri, 24 mai 2017, la ultimul curs al clasei a XII-a B, alături de absolvenți și de dna dirigintă Crina Varga-Haiduc, de alți părinți, bunici, etc. Da, s-au bucurat absolvenții că au terminat liceul, dar și părinții absolvenților, asta după clipele de nostalgie petrecute în bănci… Pupături, aiureală, flori, zâmbete, urări de bine! Sala festivă, fițe de-ale unora, seninătatea merituoșilor, a celor care au de oferit lucruri care se vor vedea din plin în anii care urmează. Ora 10 s-a făcut 9, ploaia a stricat planurile sărbătorești clasice, dar dacă vrei să te bucuri, te bucuri și într-o incintă unde ești mai aproape de cei dragi! Doar că unii au ajuns la 10, că așa era vorba. Cum spuneam, noi ne-am bucurat, eu, una, mă bucur mult! 🙂
O felicit pe Enya pentru tot ceea ce este și a făcut în acești patru ani de liceu. Pentru talentul său special și felul în care și-l cultivă. Pentru premiile maxime obținute la specialitatea grafică și pictură în acești ani. Pentru mediile anuale foarte mari, obținute cu ușurința copilului inteligent. Pentru tot! :* (Y) (Y)
Da, a fost o zi frumoasă, cu soare în sufletele celor merituoși, o zi veselă și aducătoare de succes pentru noi! 🙂

Îți mulțumim Enya, iubirea noastră, pentru bucuriile imense pe care ni le-a dăruit în anii de școală! Ai fost o elevă minunată, mereu premiantă, talentată și pasionată de studiu și creație! Un copil deosebit, frumos, inteligent, talentat și bun. O fată de aur, minunată, creativă, unică și originală, care ne-a bucurat zilnic. Felicitări, draga noastră, te iubim la nebunie și îți dorim succes mai departe și baftă la examene, pe care îți urăm din suflet să le treci ușor și cu succes! (Y)
Succes și baftă în continuare!!! :*  (Y) 😛

 

Enya cu du doamna dirigintă Crina Varga-Haiduc și colegii de clasă BAFTĂ!!!!!
Cu familia într-o fericită zi de mai, la absolvirea liceului. Bravo! Felicitări Enya, iubire! Baftă la examene! 😛
Articole create 906

9 comentarii la „La absolvirea liceului

  1. HIP, HIP, HOERA!
    Felicitari draga Enya! Iti doresc tot binele si tot norocul din lume si iti tin pumnii stransi pentru urmatoarele examene! Esti o frumoasa!
    Va pup fetelor! si pe bunica! 🙂

    1. Dragă Ella, cât de frumos este, așa să și rămână: ” Iti doresc tot binele si tot norocul din lume si iti tin pumnii stransi pentru urmatoarele examene!”
      Mulțumim din suflet, draga noastră, trimit cele mai bune gânduri către tine! Și bunica, ea e cea mai sensibilă la aceste urări și să știi că dantela (cipca) de la mânecile și tivul rochiei Enyei, ea a croșetat-o, e expertă! 😛
      Te pupăm! 🙂

  2. Imaginile nu pot surprinde chiar toate emoțiile, care sunt sigură că au fost pozitive, dar sunt luminoase și vesele. Urmează examenul de maturitate care va fi trecut cu brio, zic eu. 🙂 Mult succes în continuare și felicitări Enyei!

    1. Așa este, imaginile surprind atmosfera destinsă de după! 😉 🙂
      Dar sunt amintiri unice și frumoase. 😛
      Noi nu le-am prea avut, eu sigur nu am poze de la absolvire, cu toate că am fost șefă de promoție! 🙂
      Da, urmează bacalaureatul și examenul de admitere la facultate, la arte se dă examen. 🙂
      Mulțumim mult dragă Dana!

  3. Da, toaleta ei a fost una extrem de rafinata si cred ca dansa a reusit sa puna in valoare motivele traditionale cu o geometrie de un mare impact vizual.

    Tinand cont ca i-am urmarit evolutia de pe vremea cand era o scolarita (primele imagini pe care mi le amintesc eu erau de la un concediu la mare in Romania) nu pot decat sa ma bucur sincer si sa-i urez mult noroc si spor in tot ceea ce si-a propus in viata.

    Nu incape indoiala ca sunteti doi parinti mandri de cea pe care ati modelat-o cu rabdarea olarului lui Khayyam 🙂

  4. Succese in continuare! Si putere de munca! Si noroc, si bucurii si sanatate si toate cele bune sa se adune! 🙂
    Imbratisari, cu drag! <3

  5. Cred ca Enya va avea succes garantat in viata pentru ca e mână in mână cu talentul. Ma bucur pentru ea, pentru voi, aratati impliniti, fericiti, bogati sufleteste. Rochia Enyei e minunata, te rog sa-mi spui de unde ai luat-o, chiar daca am inteles ca are si imbunatatiri de dantela cusuta de d-na doctor. Va imbratisez si felicitari!

  6. Succese si multa bafta Enyei! Si voua sa va stapaniti emotiile invitabile!
    Superb mozaicul aniversar! 🙂
    Cred ca a fost intrecut doar de realitate…
    Tot binele sa fie cu voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus