În drum spre Vrhnika, Slovenia

 

Fotografiile participă la jocul Reflexii în oglindă“, găzduit de SorinN.

 Vrhnika a fost locul în care am stat o noapte în vacanță,  la un motel minunat, în drum spre Italia. E la 21 km de Ljubljana, capitala Sloveniei. Autostrăzile slovene rivalizează cu cele austriece sau italienești. Ale noastre unde se…reflectă?! Retorică întrebare!


 

Autostrăzi europene. Slovenia

 

Autostrăzi europene. Slovenia

 

Autostrăzi europene. Slovenia

 

Popas în Vrhnika, Slovenia
Popas în Vrhnika, Slovenia
Autostrăzi europene. Slovenia. Reflexie solară pe munți.

Recomand: Vienela Ispita vine de la Libris, Elly Paiul din ochiul altuia…,-X- colombina în verdeAuraș, Zina DISNEYLAND PARIS – Vaporul cu zbaturi, Irealia SuperBlog International. Dream big!, NinaCum organizam sertarul cu sosete, Vania Farmece, Silving Simplu,  Lolita Dor de primăvară, Daurel Navigând pe internet….,  Gabi John Russell (29 martie 1745 – 20 aprilie 1806), pictor englez.

Articole create 906

24 de comentarii la „În drum spre Vrhnika, Slovenia

    1. Îmi sunt tare dragi, am o mulțime, dar mi-a fost lene să le caut pe CD-uri. Și popasurile au fost frumoase, nu doar cele trei vacanțe recente, foarte italienești! 😉
      Mulțumesc, somn ușor! 🙂

  1. Autostrăzile din Slovenia sunt precum coala de hartie de netede. Poate peste un veac sa avem si noi ceva asemanator dar mi-e tare teama ca nici macar atunci.
    Foarte frumoase si peisajele. A meritat sa faceti un popas in locuri atat de faine 🙂
    O zi minunata sa ai, Mirela!

    1. Dragă Elly, mi-e teamă că nici peste un veac nu vor fi autostrăzi aici, deoarece bani europeni au fost, dar pe la noi nimic nu se încheagă, interesele celor de la putere au fost cu totul altele și suntem singura țară europeană fără autostrăzi. Le cerem copiilor noștri performanță școlară, dar cei care conduc prin ce se afirmă, ce performanțe au?! La noi nici peisajele nu mai pot fi văzute, că n-ai cum să ajungi la ele.
      Da, Slovenia e o țară cu adevărat europeană!
      O zi superbă și plină de reușite îți doresc! 🙂

  2. Frumos peisaj ! Au o prospețime fotografiile tale… Parcă am simțit vântișorul stârnit de mersul mașinii și mi s-a făcut așa un dor de ducă… ! 😀

    1. Dacă știam că e atât de frumoasă Slovenia, rezervam pentru mai multe zile și porneam din timp, e splendid acolo! Dor de ducă ,o, de când mă poartă pe aripi de vis acest dor…Mai este până în iulie! 🙂

  3. Da! Cand pleci in vacanta si stii ca prinzi autostrada iar la destinatie ajungi in timpul pe care ti-l spune google mapp, parca si entuziasmul creste!;)
    Faine imagini!

    1. Ai dreptate, mai ales că noi avem și obiceiul să mergem exact la mijlocul lunii iulie când e cel mai aglomerat segment sezonier! Adevărul este că nici n-aș mai merge la noi din cauza lipsei autostrăzilor, aglomerația e riscantă și inutilă, prefer drum lin și bun! 😉
      Mulțumesc, o zi superbă îți doresc! 🙂

  4. Pingback: Pegas | Ioan Usca
  5. Absolut superbe imaginile! Si drumurile la fel. Zilele astea o sa scriu si eu despre experienta mea pe drumurile din vest. Sper ca in curand sa se finalizeze autostrada aia dinspre Arad ca tare necesara mai este. Un sfarsit de saptamana cat mai frumos, la fel ca imaginile postate de tine! Numai bine draga Mirela!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus