16 noiembrie, 2019

”Poezioare cu aripioare”, iată o carte pe care am ilustrat-o cu drag (așa cum procedez cu toate cărțile pentru copii dacă după prima lectură mă atrag și accept colaborarea) datorită, în primul rând, Adelei Dobran, o poetă cu un talent aparte, o scriitoare cu imaginație, stil și experiență. Adela Dobran m-a ales pe mine să-i ilustrez minunățiile astea de poezii și a ieșit o carte fermecătoare. Am avut la dispoziție un timp limitat, am muncit zi și noapte pentru a reuși, iar roadele se văd când cartea iese din tipografie și managerul Proema îmi trimite mai multe exemplare, cu multă eleganță.
Îi mulțumesc maestrului Gheorghe Zamfir, marele artist, care a scris atât de sensibil, cu stil și talent despre colaborarea fericită dintre Adela Dobran și Mirela Pete. Mulțumesc!
Următarea carte va fi și scrisă, și ilustrată de mine!

2 Responses so far.

 1. Ella spune:

  Draga mea Mirela … ce fain!
  Nu ma asteptam ca Gheorghe Zamfir sa scrie asa frumos! Imi place foarte mult naiul si talentul acestui om minunat, dar nu stiam ca poate scrie asa de frumos!
  Acum astept caertea ta! Sa ai o saptamana cu spor si sanitate! Pupici si îmbratisari!

  • Mirela spune:

   Mulțumesc, dragă Ella!
   Gheorghe Zamfir nu e doar cel mai mare naist al acestei lumi, ci și un bun scriitor! Ne-a făcut o onoare foarte mare, îi mulțumim!
   Acum am aflat că participăm și la Gaudeamus la București! Editura Proema va prezenta cartea! 🙂
   Te pup și îți doresc o săptămână minunată! 🙂

Leave a Reply