10 septembrie, 2019

”Pupo este demult un brand, nu doar un personaj minunat, unic, iubit, creat din condei de Mirabela Les și din penel de artistul ilustrator Mirela Pete, deja celebră în peisajul ilustrației de carte. Un Pupo de pluș cred că e visul fiecărui copil care are deja o carte Pupo în casă! Și cum sunt câteva zeci de mii, sigur e dorit!  Felicitări și la mai mare!
(Alexandrina Italina Rusu, medic stomatolog pensionar, admiratoare a lui Pupo și Miți). Bravo, urări de bine și spor în continuare! (Y)

Zeci de de mii de cărți cu Pupo, aflat la al VII-lea volum, au ajuns în casele copiilor. Dar mai ales în sufletele lor, pentru că Pupo și Miți le sunt prieteni de nădejde, cu suflete mari și inimi pe măsură!
Sute de Pupo din pluș au ajuns în casele iubitorilor cărților Pupo! Doi au ajuns și la noi, mulțumim Pupo Books & Toys, suntem mândri că, împreună, l-am creat pe PUPO, care e grozav! Mai ales când e și Miți alături, un personaj inspirat din pikinii mei, mai ales Picky fetița, dar și Odin, frumosul băiețel! 💗 Apropo, pe când un pluș cu pisicuța Miți? 😉

Pupo de pluș 😛
Cele 7 volume din Pupo, alături de două plușuri inspirate din frumosul cățel cu buline colorate! 😛
Doi Pupo de pluș alături de o pisică frumoasă, Picky a noastră! 😛

2 Responses so far.

 1. Ella spune:

  Ti-am spus eu ca ai sa faci din Pupo un pupacios … acum cred ca o sa-si piarda bulinele de la atatia pupici si îmbratisari! Superb realizat Pupo ce de plus! 🙂

  Sa aveti spor si bafta în toate!
  O zi frumoasa va doresc! Pupici!

  • Mirela spune:

   Mulțumesc frumos, Ella dragă!
   De când i-am colorat prima bulină am știut că va fi celebru! 😉 🙂
   Mulțumim frumos, să fie și să fie numai bine și la voi! Pupici! 😛

Leave a Reply