Enya Pete în atelierul de creație

Azi vor vorbi imaginile. Tot despre consumerism și dependențe, poate yummy, dar poți să te abții, excese, tentații, mai spune și nu, e bun! Dar imaginile o vor spune mai senzual și mult mai expresiv decât mine.
Lucrările Enyei Pete sunt superbe, curajoase, lucrate impecabil, geniale, aș spune. Enya are un viitor frumos ca artist profesionist, ca graficiană extrem de talentată. Creativitatea, curajul, istețimea, atenția și, mai ales, talentul, peste care se adaugă orele, zilele, anii de muncă în atelier, încep să dea roade. Pentru că, spre deosebire de toți ceilalți artiști, fie ei muzicieni, balerini, actori, artiștii plastici nu prea se remarcă de mici copii, nu există pictor genial la 6 ani, așa cum există pianist genial la 6 ani!(vezi celebrul Mozart). Dar acum se întrezărește profesionalismul, bucuria aceasta fantastică a reușitei, pentru că trebuie să convingi și prin curaj și noutate, nu doar prin talent. Enya a obținut Peretele de onoare al sălii de Grafică, pe care Comisia de notare i-a permis să-și expună lucrările. Să ai asemenea studenți nu e lucru de trecut cu vederea ci dimpotrivă, este și o performanță a profesorului. Zbor înalt și de mare anvergură, cu reușite și izbânzi frumoase, draga mea fetiță minunată!
Cunoscătorilor, vizionare plăcută, e o expoziție reușită.


Enya Pete, trei lucrări de semestru, care vor face obiectul, alături de alte 23, următoarei expoziții personale de grafică de șevalet. Felicitări! Tema: consumerism, atracție, dependențe.
Enya Pete alături de ”her babies”, cum și-a denumit scumpa mea fiică lucrările! 😛
Articole create 906

2 comentarii la „Enya Pete în atelierul de creație

  1. Toate sunt tare frumoase … dar Enya … este „un mic tabloaș”, o Mona Lisa moderna! Va pup!

    P.s am fost plecata din Olanda … îti povestesc pe mail!
    Pupici!

    1. Mulțumesc frumos, dragă Ella, va avea site-ul ei personal în curând, să termine sesiunea și va reușii să finalizeze și site-ul de artist!
      Abia așteptăm poze de pe unde ați fost! Pupici! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus