14 mai, 2019

În timp ce desenez pentru a șaptea carte din seria Pupo, care vă asigur că va fi o frumoasă surpriză, pictez și scriu, în paralel, și la înduioșătoarea, cum bine a spus prietena noastră Elena, alias Pandoraa pe blog, într-un comentariu lăsat pe facebook…”E înduioșător”!
Și pentru că am văzut că oamenii l-au iubit de la început pe Brunuț, atât copiii, cât și părinții și bunicii lor, m-am gândit să mai postez ceva. ”Brunuț a văzut că iarba înverzește și florile înfloresc, că păsăsrile cântă vesel și cerul e senin. Le-a mulțumit iepurașilor pentru morcovii dulci și a pornit pe imașul cu iarbă mătăsoasă.
_Brunuț! auzi el…
Ce să vadă! Mătușica lui, Ursoaica-cu-șorțuleț, alături de cea mai dulce Ursuliță, verișoara lui mai mică. Imediat s-a pus o masă cu miere și clătite cu dulceață de zmeură, după care puii de ursuleț au primit jucării pentru făcut bloane de săpun roz. Soarele cald, Ursulița, mătușa și bunătățile, l-au înveselit pe dragul de Brunuț, care pentru câteva zile a uitat că s-a pierdut de familia lui. Bucuria jocului l-a făcut fericit. (va continua)

Scenă din cartea Brunuț, scrisă și ilustrată de Mirela Pete

4 Responses so far.

 1. Ella spune:

  Draga mea Mirela … esti o adevarata cutie cu bomboane! Niciodata nu stii ce gusturi deosebite ascunzi si ce frumuseti mai ‘poti desena!!!
  Nu îl stiam pe Brunut si de cum l-am vazut ma-am îndragostit iremediabil de el! Te rog eu sa nu-I spui lui Pupo! :lol
  Sincera sa fiu as fi vrut sa particip la masa lor cu bunatati … clatitele cu dulceata de zmeura … un vis!
  Sa ai spor si inspiratie în tot ceea ce faci, draga mea draga! O zi frumoasa si multe îmbratisari! 😛

  • Mirela spune:

   Dragă Ella, mi-ai făcut o mare bucurie. De fapt lui Brunuț i-ai făcut, dar și lui Pupo! 😛
   Și pentru că ursuleții dulci sunt și foarte inimoși, Brunuț te invită la clătite cu dulceață! 😛
   Te îmbrățișăm amândouă, azi am fost răsfățate cu flori, pizza, înghețată de casă, fresh-uri și smoothi-uri uri! Acum am sosit de la o preafrumoasă plimbare, încărcate cu buchete de flori, că-i Ziua Bujorului și cu pachete cu cumpărătrui, că am luat leafa, hahaha! 😉 🙂
   Pupici cu drag! 🙂

 2. Diana spune:

  Ce dragalasi sunt si ursuletii! <3
  Succese, Mirela draga!
  Zile frumoase!

Leave a Reply