Daruri…Miss Dior Le Parfum

La mulți ani și un An nou cu sănătate!

Iată un parfum floral oriental cu care, alături de floral-aldehidicul și celebrul Chanel no 5, am deschis anul 2019, ambele fiind primite în dar de Crăciun. Despre No 5 am tot povestit, nu mi-a lipsit niciodată, așa că azi îmi rezerv un pic de timp pentru Dior – Miss Dior Le Parfum.
Parfumul Miss Dior Le Parfum, apărut în 2012, orchestrat cu artă de Francois Demachy, evoluează frumos și tandru, de la puternic la delicat, de la dulceață la eleganța unei seri cu invitați, fiind un parfum elegant și persistent. Are un siaj destul de bun – lasă o dâră suficient de vioaie pe unde treci, rămâne o vreme după ce ai ieșit, asta apropo de siaj – pentru a putea fi transformat într-o eventuală semnătură parfumată. Este un melanj fericit între un trandafir prețios și notele suculente de mandarină, plus migdala vanilată, un strop de ambră, ceva patchouli, toate echilibrate cu mare artă. Feminin, chic, franțuzesc, fin și bine construit, te poate îmbrăca elegant tot anul, chiar dacă unii îi rezervă anotimpurile mai reci ca fiindu-i potrivite. Îmi place mult acest parfum, chiar îl situez cu o treaptă mai sus decât pe strămoșul său Miss Dior, cel din 1947, cipratul și balsamicul parfum  pe care mama îl purta în tinerețe și era extrem de apreciată, dar pe care eu nu prea îl agream, preferând  Diorissimo, ambele, alături de No 5, fiind oricând pe raftul din baie.
Când începi să-ți miroși încheietura parfumată a mâinii cu nesaț, înseamnă că e bun parfumul și că te prinde, gata, e al tău! De fapt nu el te prinde, tu l-ai prins și, din fericire, poți să nu-i mai dai drumul.


Dragi cititori, parfumați-vă bine!

Articole create 906

2 comentarii la „Daruri…Miss Dior Le Parfum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus