Daruri de Crăciun, în citate

Cele mai dragi  daruri de Crăciun, în citate
„Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuieşti pacea şi bunăvoinţa, să oferi, din plin, iertare.” –  Calvin Coolidge

1.Pentru cei ce ți-au făcut rău cu vorbe grele și bârfe – darul este iertarea. Ambalează iertarea frumos, pune-i fir de aur țesut din bunătatea ta și uită, căci iertarea fără uitare nu înseamnă nimic. Tu vei ierta, vei uita și toate vor rămâne departe de tine și cei dragi. Nu garantez că soarta nu-i va da o palmă zdravănă celui vinovat, dar tu l-ai iertat, fii fericit!  Ambalează totul într-o cutie din lemn fin, cu câteva săpunuri fine alături, care curăță bine de tot.
2.Pentru cel care nu e de acord cu tinetoleranţa. Fii tolerant, nu mai încerca să-i convingi pe toți că tu ai dreptate. Pune o sticlă de apă curată și pură, alături.
3. Pentru un prietenaprecierea ta. Arată-i că-l prețuiești, apără-l dacă e în situații grele, ajută-l dacă are probleme și nu te alia cu cei care nu-l iubesc și nu-l respectă. Fir verde cu creangă de brad pune peste pecetea unei astfel de prietenii, altfel nu va dura. Pune și o scrisoare în care-l rogi să nu mai stea la taclale cu cei ce te-au trădat.
4.Pentru un clientservicii bune. Respectă-ți clientul, dar pretinde respect și din partea lui. Dacă serviciile tale sunt excelente, el va plăti la timp, tot în semn de respect. Pune un serviciu gratuit, din partea ta, va prețui gestul.
5.Pentru copilul tăuun exemplu pozitiv. Fii cel mai bun exemplu pentru copilul tău! Iubește-l, arată-i asta prin faptele tale zilnice și prin felul în care te porți! Ambalează-i darul într-o cutie cu 365 de bomboane de ciocolată.
6.Pentru tinerespect, stimă de sine, prețuirea propriei persoane. Stai departe de bârfa și răutatea celor care n-au înțeles încă asta. Împachetează-ți darul în albul pur al adevărului, leagă-l cu roșia panglică a vieții și rămâi tu însuți, demn, stimat, respectat. Poți așeza alături albumul în care vei pune cele mai dragi fotografii cu tine și cei dragi.

  (După  Oren Arnold)

 

Jocul cu Citate favorite este găzduit, în fiecare luni, de  Zinnaida.

Articole create 906

10 comentarii la „Daruri de Crăciun, în citate

    1. Le-am numit daruri pentru că, atât cei ce le primesc, cât și noi, cei buni care le dăruim, cred că avem de câștigat! 🙂
      Te îmbrățișez, o săptămână cât mai frumoasă! 🙂

  1. Frumoase daruri! Alese cu multă înțelepciune, darul potrivit pentru persoana potrivită. Tare mi-au plăcut aceste citate!

    Săptămână excelentă, dragă Mirela!

    1. Mă bucur mult, Zina dragă! Un asemenea dar cred că le voi face mai ales celor apropiați, care știu să-l prețuiască, așa cum și voi, prietenii mei de aici, îl prețuiți!
      O săptămână mminunată! 🙂

  2. Niste daruri de exceptie, pe care ar fi ideal sa le avem in vedere si in minte in toate cele 365 de zile ale anului!
    Chiar fac viata mai frumoasa! 🙂
    O saptamana excelenta, Mirela draga! Imbratisari!

    1. Așa este, Suzana, zilnic să ne gândim la ele și cred că de multe neliniști am scăpa cu toții! 🙂
      O săptămână cât mai bună îți doresc! 🙂

  3. Mulțumesc pentru „daruri”, Mirela dragă!
    Sunt de folos și tare prețioase.
    Săptămână minunată cu spor în tot ceea ce faci și bucurii să ai! 😊❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus