Lady Vengeance – Juliette has a Gun

Care este parfumul potrivit oricărei vârste?
Eu îl propun pe (încă) tânărul Lady Vengeance – Juliette has a Gun. Poate pentru că este feminin și seducător. Și echilibrat. Și creat pentru cei ce iubesc trandafirii. ♥️♥️
Rareori găsesc un parfum bun, nu foarte scump (noi am luat din magazin mai multe Juliette, și spun ”noi” deoarece atât eu, cât și fiica mea, folosim uneori Lady Vengeance și fiecăreia îi vine altfel, dar la fel de bine. E un parfum frumos, creat de Francis Kurkdjian în 2006, înainte de-a avea propria casă de parfumuri.
Fotografia afișează cutia de la Mad Madame, cea de la Lady Vengeance fiind albă. În acest context nu merge deloc albul, iar eu țin mult la atmosfera din fotografiile cu parfumuri.

Elegant, frumos, cuceritor, plin de trandafiri, e totuși sălbatic și neîmblânzit. Lady Vengeance își ascunde ghearele sub petalele roșii, catifelate, și sublim parfumate ale celor mai frumoși trandafiri. Mirosul de patchouli îi conferă stranietate, poate pentru că nu știi de unde vine, obișnuit fiind, aici, cu bogăția de trandafiri. Să nu uităm și vanilia seducătoare. Această frumusețe e aidoma unei femei irezistibile, care probabil poartă ciorapi fini de mătase, are talie de trestie fină, poate corset…și sigur poartă un bici de satin. Strălucitor si fermecător, Lady Vengeance risipește necredincioșii cu  puterile seducătoare ale trandafirului,  în jurul unui patchouli teros și a vaniliei de aur prețios, o combinație căreia îi este imposibil să-i reziști. Un parfum care primește nota 10 din 10.

Lady Vengeance Note
Trandafir, vanilie, patchouli.
Nota 10.

 

Juliette has a Gun – Lady Vengeance, colecție personală, fotografie personală
Articole create 906

2 comentarii la „Lady Vengeance – Juliette has a Gun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus