La mulți ani superbi! Te iubim, te mult iubim, te foarte iubim!

Azi e 20 Iunie 2018 și ai împlinit 20 de ani! La mulți ani superbi și sclipitori! Enya mea dragă, tu știi cât de imensă e iubirea mea, dar ți-o repet: te iubesc mai mult decât pot cuprinde cuvintele, picturile, muzicile, dansurile, trandafirii sau alte zâne! Te iubesc din ce în ce mai mult și această iubire vreau să te ocrotească, să-ți dea aripi de neînvins, reușite care să te facă din ce în ce mai fericită, seninătate și zbor înalt, sănătate și frumusețe de toate felurile, inspirație și forță, norocul de-a fi iubită, viață lungă și frumoasă, gândire iute ca vântul aducător de primăvară, inspirație genială, aceleași mâini de aur și chiar mai dibace, baftă-n tot ce faci! Îți doresc să trăiești luxul de-a te odihni tihnit atunci când osteneala dulce ți-o va cere și de a-ți întinde larg și energic aripile pentru noi zboruri care te vor chema acolo unde talentul tău își va face loc, cu noblețea caracteristică genialității.
Draga mea fiică, draga mea Enya, în prag de vară cu parfum de cireșe și trandafiri, în cea mai frumoasă zi a ei, 20 Iunie, împlinești chiar 20 de ani! Te iubesc mai mult decât se poate scrie, picta, cânta, spune, Enya mea, așa că-ți urăm, în duet de părinți mândri de tine, un drag: La mulți ani superbi și sclipitori, frumoși și norocoși, sănătoși și auriți, senini și însoriți!
Te iubim, te mult iubim, te foarte iubim! 💗🍀💗

La mulți ani frumoși și sănătoși, cu bucurii și împiniri! 😛



Articole create 906

5 comentarii la „La mulți ani superbi! Te iubim, te mult iubim, te foarte iubim!

  1. Mirela, prea multe nu am de scris… 🙂 Subscriu la toate urarile de bine pe care i le-ai facut frumoasei tale copile! Multa sanatate ii doresc, sa fie iubita si sa aiba succes in tot ce-si propune! 🙂 La multi ani frumosi!
    *
    Nu pot sa nu scriu ceva si despre tortul… gotic. 🙂 Banuiesc ca e la fel de bun pe cat e de… aratos. 🙂
    Si… inca ceva: unde-i Odin? 🙂
    Zile senine va doresc, cu drag!

    1. Dragă Diana, mulțumim mult de urări!
      Distracția a fost mai mult pe facebook, Enya fiind în plină sesiune studențească și eu fiind de servici la tortul gotik, adică un cheescake oreo inosfensiv și teribil de bun, care s-a mâncat aproape integral! Poate combinația cu lumănările roșii să dea impresia, dar și acelea au inimioare! 😛
      Cheful serios va fi duminică, Doamne ajută să treacă cu bine astea două examene grele că restul au foat luate cu 9 și 10!
      Te pupăm și îți transmitem numai urări de bine! 🙂

    2. Odin dormea adânc, căldura aceasta îi toropește pe motani, că și Pickița devine motan somnoros pe căldură! 😉 😛 🙂

  2. Cât de frumos ai scris, cât de sincer, cât de altfel! Asta contează, iubirea pentru copilul tău, pentru tine, pentru lume cu ce este mai bun și mai frumos!
    La muți ani frumoși, cu sănătate și împliniri, draga mea nepoată frumoasă și talentată! Să fii iubită! 😛 :* 🙂

    1. Da, asta contează, iubirea! :* 🙂
      Să fie fericită, sănătoasă și să-și împlinească visurile într-o armonie depină! 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus