17 aprilie, 2017

Pupo, catelul cu buline colorate si Miti, prietena lui. Illustration by Mirela Pete

Pupo, catelul cu buline colorate si Miti, prietena lui. Illustration by Mirela Pete

Personajele ultimelor mele cărți ilustrate, Pupo, cățelul cu buline, alături de Miți, pisicuța dungată, care e cea mai bună prietenă a minunatului Pupo, au petrecut azi iarnă primul lor Crăciun, iar acum, că a venit primăvara, așteaptă cu interes sărbătorile de Paști. Au aflat că se vopsesc ouă, așa că au cerut găinilor să le dea și lor cele mai proaspete și mai frumoase ouă pentru vopsit. ‘Nea Gulie le-a fiert bine, le-a răcorit și le-a dat celor doi ouăle să se descurce, doar ei au dorit să-l ajute! Și pentru că nu știau ce modele să aleagă, s-au gândit să se inspire din bulinele colorate ale lui Pupo, cel mai dulce cățel din lume!
Unii vospesc doar ouă roşii, alţii multicolore, cei tradiționaliști folosesc coji de ceapă, unii vopsele din comerț, alţii le încondeiază sau le picteză cu acuarele. Azi, Pupo și Miți vă oferă o sursă de inspiraţie originală: celebrele, deja, buline colorate de pe blănița lui Pupo!
Vă doresc  Sărbători fericite de Paști, să fim cu toții sănătoși, bucuroși, luminoși și să ne simțim bine alături de cei dragi!!!

Illustration by Mirela Pete

Illustration by Mirela Pete

 

6 Responses so far.

 1. Ella spune:

  Sper ca ai sarbatorit minunat Pastele, alaturi de familia ta frumoasa! Sa aveti parte de multa caldura in suflet,bucurie in inima, multa sanatate si putere de munca.
  Hristos a inviat!

  • Mirela spune:

   Adevărat a înviat!
   Dragă Ella, abia acum am intrat pe blog, scuză-mi întârzierea!
   Da, minunat, cu familia, a venit mama și fratele meu, a doua zi niște prieteni, a fost absolut minunat!
   Îți întorc înzecit urările, draga mea! 🙂

 2. Zina spune:

  Dragă Mirela, sunt sigură că ați petrecut sărbătorile minunat, așa cum știți voi să o faceți și cum am văzut pe FB! Să fiți sănătoși și norocoși! ♥

 3. Suzana spune:

  Multumesc pentru urarile colorate atat de frumos!
  Mult senin in suflet, draga Mirela, sanatate si bucurii, tie si dragilor tai!

Leave a Reply