Clipe de Cluj împlinește azi 6 ani. La mulți ani frumoși!

Azi se împlinesc 6 ani de la lansarea blogului Clipe de Cluj!
La mulți ani Alexandru-Arthur Filimon, Csaba Pete Xaba și Mirela Pete, sau echipei ”Clipelor de Cluj”!
La mulți ani cititorilor blogului Clipe de Cluj, paginii facebook Clipe de Cluj, vizitatorilor și prietenilor Clipelor de Cluj! 🙂
Iată prima postare de pe Clipe de Cluj!

Clipe de Cluj este un blog inițiat de Alexandru Arthur Filimon (Napocel), Mirela Pete și  Xaba Pete. S-a lansat în Blogosferă azi, 6 aprilie 2011, fiind un blog care se adresează  clujenilor și celor care iubesc Clujul, prietenilor din lumea întreagă, dornici să afle noutăți și să cunoască frumusețea și importanța acestui oraș.
Vă vom prezenta tot ce merită să fie cunoscut și apreciat, văzut, îndrăgit, explicat, povestit și ilustrat din orașul nostru, respectiv Cluj-Napoca, dar și din împrejurimi (județul Cluj).
Pe acest blog se va scrie despre Cluj și despre vizitatorii Clujului.
Singurii care postează articole și fotografii pe Clipe de Cluj vor fi cei trei inițiatori și admini ai blogului, numiți mai sus.
Facebook https://www.facebook.com/clipedeclujpage/?fref=ts

Clipe de Cluj vă urează bun venit și vă informează că editarea articolelor, moderarea și răspunsul la comentarii va fi făcut de Mirela, Napocel și Xaba, cu titulatura comună ”Clipe de Cluj”.
Să fie într-un ceas bun!

Teatrul national
Teatrul national

Echipa blogului Clipe de Cluj 

Mirela Pete

Unii mă cunoașteţi de pe Mirela Pete.Blog, casa mea virtuală, unde am înființat Clubul Condeielor Parfumate, deja cunoscut în Blogosferă. Absolventă a Universităţii de Artă și Design din Cluj-Napoca, masterat în arte textile, imprimeuri. Momentan sunt graphic-designer și ilustrator de carte la firma soţului noastră Dexign agenţie design de brand, unde am bucuria să mă întâlnesc zilnic cu creaţia artistică. Ca ilustrator de carte, mă găsiți în librării sau pe pagina de facebook. Îmi iubesc orașul, bucurându-mă că ne-a venit ideea unui loc frumos, numit Clipe de Cluj.

Blog:  https://mirelapete.dexign.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/mirela.pete

FB Cărți ilustrate de Mirela Pete  https://www.facebook.com/C%C4%83r%C8%9Bi-ilustrate-de-Mirela-Pete-625572694202822/?fref=ts

Napocel sau Tury:

Mulţi m-aţi citit pe NAPOBLOGHIA. Acum am Blog de Tury. Sunt vesel, îmi impun veselia, încerc să-nveselesc lumea, sunt clujean bineînţeles, venit pe lume-n perioada când  formaţia The Monkees cu piesa „I’m a believer” încântau. Cam atât fiindcă de acu-ncolo mă veţi cunoaște prin cele de mine prezentate în site-ul de faţă. Sper să recepţionaţi deschis pozitivul din proiecţia interiorului meu. 🙂 Iubesc Clujul!

Xaba

Aboslvent la Universităţii de Arte și Design din Cluj, secţia Sculptură, am virat către designul de brand, identitatea vizuală a firmelor fiind ceea ce caracterizează activitatea firmei pe care o conduc și unde sunt CEO și director de creaţie: Dexign, agenţie design de brand Admin al acestui blog, grafician la egalitate cu Mirela, sper ca ințiativa echipei, împreună cu colaboratorii să dea rezultale așteptate. Mă găsiţi și aici Xaba.
Facebook https://www.facebook.com/xabapete?fref=ts
Facebook https://www.facebook.com/clipedeclujpage/?fref=ts

…………………………………………………..

Iată prima postare semnată Mirela Pete, de pe Clipe de Cluj!

Dacă mă veți întreba de ce scriu despre orașul în care m-am născut, am mers la școală, la facultate, m-am măritat și acum îmi cresc cu drag fiica, studiez, muncesc și iubesc, oraș care e Clujul meu drag, n-o să vă spun că este pentru că urbea aceasta, cu aer medieval amestecat sublim cu note moderne, fascinează în sufletul-suflet al unei Transilvanii încă misterioasă pentru unii… Și poate n-am să vă spun că îmi iubesc orașul pentru că am crescut odată cu noile clădiri, cartiere sau străzi…Poate vă voi spune că aerul acesta specific Clujului universitar, pe care l-am respirat în cei 6 ani de facultate și pe care-l respir când merg la serbările fiicei mele, la un liceu cu parfum de epocă, încă mă îmbată. Sau poate îmi va răsări în minte cel mai înverzit-înflorit loc al cetății, superba Grădină Botanică, oaza de încărcat bateriile, de relaxare și îmbibare cu frumos.

Sau poate vă voi mărturisi că parfumul străzilor clujene n-are seamăn pe  lume, așa cum Cetățuia , odată suită la pas, îți oferă o panoramă de neuitat, cu turnuri de catedrale gotice și bazilici cu aer bizantin. Sau poate pentru că minunata clădire a Teatrului Național nu e doar frumoasă, ci și etern dătătoare de talente care se afirmă pe marile scene ale lumii, după ce-și fac aici școala. Și sigur pentru că în Cluj poți să vezi trecut și prezent de calitate, deoarece Clujul meu n-a făcut niciodată rabat de la calitate. Fie că a  dat lumii un om de cultură sau un medic, fie că a mai făcut loc unui monument sau unui hipermarket, unui patinoar sau unui parc, Clujul meu stă drept, cu frumusețea-i ardelenesacă demnă și clasică, amintind de orașele medievale și de parcurile studențești, pline de oameni eleganți sau de tineri cu amorul de carte și de tinerețe în priviri. Ei, da, sigur de aceea… și pentru dealurile care-l înconjoară, și Someșul care-l scaldă, și trandafirii,  și castanii, și străzile înguste și aglomerația specifică marilor orașe. Da. Și pentru încă 1001 de clipe clujene, iubesc Clujul!

Articole create 906

8 comentarii la „Clipe de Cluj împlinește azi 6 ani. La mulți ani frumoși!

  1. La Multi Ani, Clujenilor! 🙂
    Sa aveti liniste, bunastare, pace si întelegere!
    Iubesc Clujul tare de tot si nu e vizita in Ro fara sa nu vin la Cluj! (doar ma aduce avionul! 🙂
    Sa ai un weekend minunat, Mirela draga! Imbratisari! Cu drag! >:d<

    1. Mulțumim și așa să fie, Ella dragă! 🙂
      Vara aceasta în august poate venim și noi în Olanda, cred că vom face un tur al Europei! 😉 🙂
      Un weekend frumos, cu liniște, bucurii și relaxare! 🙂

    1. Mulțumim frumos, Zina dragă!
      Azi ne-am hotărât să scriem fiecare măcar un articol pe lună, dacă nu săptămânal! 🙂

  2. Frumoasă aniversare! Numai bine și multe postări în continuare! Cu un așa oraș frumos precum Clujul… aveți ce posta.
    Un week-end minunat! 🙂

    1. Mulțumesc frumos, Alex! Da, Clujul e superb! 🙂
      Un weekend de vis și o duminică frumoasă de Florii, ție și familiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus