14 aprilie, 2016

dexign-logo1Chambell, un brand de cosmetice naturale din Elveția, poate fi descris prin câteva cuvinte cheie: ecologic, sănătos, curat, sigur, verde, luxos. Pentru că un produs superior calitativ și lipsit de toxine e un lux. Cremele cosmetice din ingrediente naturale, lupta activă pentru asigurarea sănătății clienților care folosesc cosmeticele Chambell, protecția mediului înconjurător, a speciilor de floră pe cale de dispariție și protejarea animalelor, conturează intențiile și definesc acest brand. Natura e un lux! Pentru un brand care respectă natura, protejând-o și luptând activ împotriva testelor pe animale, care respectă omul, oferindu-i exclusiv cosmetice obținute din ingrediente vegetale, Dexign a conceput un site de prezentare cu aspect sănătos, verde, natural, proaspăt, care conferă siguranță, inspirat, ca și produsele Chambell, din natură.
1chambell

Chambell, design by Dexign

2chambell

Chambell, design by Dexign

3chambell

Chambell, design by Dexign

Categories: Dexign, Xaba Pete

4 Responses so far.

 1. Zina spune:

  Reclama arată excelent și oferta e foarte tentantă. Mă intimidează un pic cuvântul lux, care se repetă de trei ori în mica prezentare… Mă face să mă gândesc la prețuri mari, nu prea dorite în cazul în care dorești să folosești produsele permanent.

  • Mirela spune:

   ”Natura e un lux” este un slogan, lux având aici o conotație aparte: superlativul unui produs sănătos. Zina, multumesc mult pentru apreciere!

  • Mirela spune:

   Cât despre prețuri, pentru elvețieni sunt accesibile, pentru noi, mari. Dar dacă merită, investim în sănătate și frumusețe! 🙂

 2. Ade spune:

  Preturile mi se par accesibile

Leave a Reply