17 februarie, 2016

www.dexign.ro
Transilvania Production este un brand care produce mobilă din lemn masiv, având ca piață de desfacere România, Elveția, Franța, Italia, Germania și Anglia.
Madeira Collection este o amplă și recentă colecție a Transilvania Production, definită prin multiple piese de mobilier care compun ansambluri luxoase, viguroase, distinse, complexe.
Am fost solicitați să proiectăm un catalog de prezentare a acestei colecții. Imaginile, ingenios combinate pentru exprimarea trăiniciei lemnului masiv, a frumuseții nuanțelor naturale și stilului autentic, sunt însoțite de texte succinte, explicite,obiective, conturând prezentarea produselor într-o lumină calmă, caldă, utilă și estetică.

transilvania-production-1

Dexign. Catalog de prezentare – Madeira Collection

 

 

Categories: Dexign, Xaba Pete

8 Responses so far.

 1. IB spune:

  Bravo voua, de fiecare data cand vad ce mai faceti ma uit cu admiratie, chiar deunazi ziceam ca mi se pare o mare chestie sa stii sa faci web design, ca asta atrage /sau nu atrage ochiul.
  Mult succes sa aveti in tot ce va propuneti! 🙂

  • Mirela spune:

   Îmi creșțte inima, Irina, deoarece contribui mult la creațiile firmei noastre! Și mă atrage mai mult decât ilustrația de carte, ce să-i fac?! :* 😉 🙂
   Mulțumesc frumos, colega, acum ești din breaslă și talentul tău se exprimă profesionist, ca și aprecierile. 🙂

  • IB spune:

   Sa stii ca eu te cred ca te atrage, imi dau seama ca e fain!

  • Mirela spune:

   Ca și ceea ce faci, cu mare talent, și tu, Irina! 🙂

 2. Zina spune:

  Nu avea cum să nu-mi placă acest Catalog de prezentare – Madeira Collection, fiindcă ador mobila deschisă la culoare, cu desenele fibrelor lemnoase la vedere. De altfel, mobila din camera mea de lucru și din dormitor este de acest gen. Am distribuit cu mare plăcere pe rețele articolul tău.

  Seară plăcută, Mirela!

  • Mirela spune:

   Zina, ești, ca de obicei, o minunată prietenă! Și mă bucur sincer de tot că acest catalog este și pe placul tău, poate și pentru că știi să apreciezi arta la adevăratul său nivel. Ai ales mobila adecvată, felicitări! 😉
   O zi plină de reușite îți doresc! 🙂

 3. -X- spune:

  Cu mult gust catalagul, din ceea ce am reusit sa vad 🙂
  Dar si piesele de mobilier prezentate cereau ca o mana de artist sa le puna in valoare prin lucrari publicitare pe masura.

  • Mirela spune:

   Mulțumesc frumos! Știind cultura ta în orice domeniu artistico-estetic, mă bucur cu atât mai mult de aprecieri! 🙂

Leave a Reply