Afișul pentru spectacolul Degețica

Cortina Events le-a mai pregătit o frumoasă surpriză clujenilor! Teatrul Excelsior din Bucureşti prezintă spectacolul cu piesa Degețica, adaptare  după H. C. Andersen, în data de 22 martie ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Procurați-vă bilete din timp!
Este un spectacol muzical interactiv cu mare succes la copii, povestitorul incitându-i pe cei mici cu întrebări şi glume la fiecare apariţie a sa pe scenă.
Micuţii aplaudă şi râd de fiecare dată când Degeţica, Buburuza, Fluturel sau Domnul Şobol cântă şi dansează. Nici părinţii nu se plictisesc. Deşi cu mult trecuţi de vârsta poveştilor, sunt captivaţi şi ei de muzica şi de jocul scenic al actorilor, devenind şi ei, timp de o oră, copii.

Spectacol recomandat copiilor între 3 şi 7 ani;
Durata spectacolului: 60 min.
Toti copii vor intra pe baza de bilet, si beneficiază de reducere.
Pret bilet 49 lei adulti si 35 lei copii;
Biletele se pot achizitiona de la Casa de Cultura a Studentilor, Iulius Mall, Agentia Teatrala si online pe www.biletmaster.ro.

 

Iată afișul desenat de mine și pus în pagină de Dexign, pentru adaptarea scenică a basmului Degețica, un plus de magie și bucurie pentru copii și pentru întreaga familie.

Mai jos e mesh-ul de pe supermarketul Cora, mare cât fațada magazinului! 🙂

Afișul piesei Degețica, realizat de Mirela Pete și Dexign
Afișul piesei Degețica, realizat de Mirela Pete și Dexign

 

Degețica,  mesh-ul de pe supermarketul Cora, de Mirela Pete și Dexign
Degețica, mesh-ul de pe supermarketul Cora, de Mirela Pete și Dexign

 

Articole create 906

2 comentarii la „Afișul pentru spectacolul Degețica

  1. Afișul e deosebit de reușit. Îmi place Degețica, mai ales pentru că e firavă, naturală și e o copilă. Subliniez faptul că e o copilă pentru că tare m-au dezamăgit câteva ”Degețici” și poate de aceea apreciez ca pe ceva nu doar frumos, ci și original, creația de față. Multe felicitări și succes pe mai departe. Spectacolul cred că va fi mirific!

    1. Știu prea bine la ce vă referiți și mărturisesc că am fost ușor tentată să ilustrez o ”degețică” cu gene arcuite, coafură sofisticată și rochiță îmbățoșată! Dar consider că așa e mai aproape de sufletul copiilor, de povestea lui Andersen și de, hai să-i zicem, un bun simț peste care marile studiori de animație sar cu o ușuriunță demnă de sprintul unui atlet! Cât timp ceea ce fac rămâne în sfera copilăriei și a artei, mă bucur să creez imaginile afișelor care atrag copiii și întreaga familie la teatru!
      Mulțumesc frumos, doamnă Margareta Coman! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus