17 noiembrie, 2014

Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială funcţionează la Cluj-Napoca încă din anul 2000, având ca unic fondator firma de consultanță Danis Consulting. Fundaţia este rezultatul strategiei acestei societăţi comerciale, de implicare în viaţa comunităţii.

Pentru Fundația Danis am realizat un Raport anual, respectiv pe 2013, subliniind că noi am proiectat și Raportul anul pe anul 2011. Raportul anual apare sub forma unei broșuri de prezentare, adoptând un format generos, complex. Coperta este verde, vibrând de viață și prospețime, asemeni firmei pe care o reprezintă. Informația vizuală cuprinde fotografii alese din patrimoniul fundației, printre care se disting imagini de la diferitele programe și evenimente. Fundația Danis este în primul rând o comunitate. Raportul subliniază, prin imagini, expresivitate, culoare, fonturi,  liantul, legătura strânsă și relația responsabilă dintre membrii acestei comunități. Inovația pe care Fundația Danis o aduce pe piață este redată, în raportul făcut de noi, printr-un stil degajat de așezare a informației textuale, în care cuvintele și fotografiile relaționează cu ajutorul unor săgeți desenate manual, Acestea aduc în fața ochilor imagini desprinse parcă din caietele de însemnări ale unui elev conștiincios de gimnaziu. Raportul cuprinde o sumă de Programe anuale pe care Fundația Danis le derulează în parteneriat cu alte firme.

Site-ul web realizat de Dexign pentru Fundația Danis  apare pe header roșu carmin, culoare caracteristică brandului, vibrând de viață, vioiciune. Elementele descriptive antrenează într-o aparentă mișcare imaginea. Este un site cu design responsive, care se recompune în funcție de mediul de vizualizare: mobil, tabletă, desktop, fiind axat pe promovarea proiectelor în care este implicată fundația. Site-ul este actualizat permanent, oferind informații proaspete referitoare la activitatea brandului. Sugestiv și temperamental, cadrul de design al site-ului este expresia comunității Fundația Danis, a echipei tinere și vioaie, profesioniste și receptive pe care o reprezintă.

fundatia-danis-1 fundatia-danis-2 fundatia-danis-3

 

 

Categories: Dexign, Xaba Pete

2 Responses so far.

  1. Zina spune:

    Oricui i-aș recomanda firma Dexign. O nouă realizare de o calitate excelentă. Îmi place că ați avut în vedere aspectul site-ului nu numai pe desktop, ci și pe mobil și pe tabletă. Felicitări și succes mai departe !

Leave a Reply