Carțile mele în lumea largă

Cu mare drag am citit aici, la Minnie, despre bucuria pe care i-a făcut-o coletul cu cărți trimis în Olanda. Minnie a comandat toate cărțile ilustrate de mine, unele și scrise de mine, din ultima apărută reușind să-i trimit chiar mai multe exemplare, pe care, cu generozitate, ea le va face cadou și altor europeni, astfel încât cărțile mele vor fi cunoscute de mai multe nații, nu doar de către români. Iată ce spune draga de Minnie: ”Cu mare nerabdare am desfacut pachetul pe care Mirela îl înfasurase în banda adeziva si care nu vroia nici cum sa se lase rupta! :)) (…)Si ce minunatii de carti… sincera, m-am bucurat ca un copil! :))”
Am trimis cărți și în alte țări, urmând să ajungă și în Belgia, la sfârșitul lunii mai, dar și la Tina, în Londra, cât de repede pot eu să le adun de la librăriile online. Aștept și de la cititorii din alte țări ecouri scrise, deoarece la telefon deja am primit mulțumiri și gânduri frumoase. După ce m-am bucurat să aflu cât de bine a fost primită cartea Ce-au vrăjit zânele-n livezi în familia Soranei, Giliei, Floarea Constantinescu, Viviana – fiica Gianinei, Alexandra Ali sau minunatul și neobositul Dante al lui Vavaly, care a și desenat pagini întregi din cartea mea, acum mă bucur alături de Minnie și cărțile despre a scris atât de frumos. Mulțumesc Minnie, mulțumesc tuturor celor care scrieți câteva cuvinte când vă întâlniți cu cărțile primite. Cărțile cred că sunt cei mai buni prieteni ai noștri și, mai ales, ai copiilor noștri.

Cartea Ce-au vrăjit zânele-n livezi se poate comanda aici.

 

Articole create 910

9 comentarii la „Carțile mele în lumea largă

 1. Nici nu este de mirare că Zânele fac înconjurul lumii! Bagheta lor magică le poate duce oriunde, mai ales când se încarcă magic din vraja talentului tău! Felicitări şi calde îmbrăţişări!

  1. Auraș, la fel și Alfabetul, de care Minnie a fost foarte încântată! 🙂
   Mulțumsec frumos! Felicitări și ție, cu drag! 🙂

 2. Felicitari, Mirela!
  La cat mai multe carti trimise pentru cat mai multe bucurii copiilor (dar si parintilor) care le stiu aprecia. 🙂
  De-ai sti ce tristete ma cuprinde cand vad cum unii ofera carti copiilor despre care cred ei ca le-ar vrea si mai apoi vad cartile rupte, aruncate prin vreun colt… Macar de le-ar da altora daca nu le trebuie… Ma doare sufletul cand ma gandesc ca au fost scrise cu dragoste, cu efort si… Eh! Cred ca in RO e necesara si educarea multor parinti, inainte de a educa micutii, pentru ca parintii sunt cel mai mult timp langa ei.
  Succes si spor la lucru iti doresc! 🙂
  Pupici cu drag!

  1. Dragă Diana,
   Din fericire, cartea mea a adus multă bucurie atât copiilor cu părinți care-i iubesc, educă și cresc așa cum trebuie, cât și unor copii minunați, dar care nu își pot permite să cumpere. Eu mă bucur că există părinți și copii care apreciază cărțile și care citesc, desenează și ascultă cu nesaț poveștile adresate lor.
   Să fie, Diana, mulțumesc de urări!
   Îți doresc o săptămână senină și plină de spor la toate!
   Cu mare drag! 🙂

 3. Eu cred ca merita sa faca inconjurul lumii si cu ocazia asta sa vada si altii, de pe alte meridiane, ca in Romania se intampla si lucruri frumoase duse la capat de oameni cu talent 🙂

 4. Draga Mirela, ma bucur pentru aceasta veste, chiar azi am daruit si eu o carte de la tine unei vecine care lucreaza in Italia.Voi trimite o carte si unei verisoare care locuieste in Germania.Felicitari, Mirela!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus