Rive Ecvestre. Configurator online de pături pentru cai

 Tapis de selle Personnalisable Standard Collection à Carreaux. Créez un tapis de selle unique!

Dexign a realizat o mulțime de lucruri noi și frumoase anul acesta. Firește, mai avem foarte mult de lucru, putem spune că nonstop, comenzile fiind mai ales din sfera webdesignului și mai ales din străinătate. Predomină site-urile web, cărora le-am făcut fie designul, fie designul și implementarea, fie designul, implementarea designului și modulul de comandă.

Firma Rive Ecvestre este un brand elvețian care comercializează pături pentru cai, personalizate, create special pentru protecția cailor, fiind așezate sub șaua acestora și folosite în ehitație de către toți cei care practică acest sport. Pentru Rive Ecvestre, Dexign a făcut un configurator online de pături pentru cai, modele diverse, culori care se pot modifica la alegerea clienților, șnururi decorative, tiv, toate făcând posibil jocul de-a creația  al clienților firmei pe site-ul web și generând o mulțime de modele pe gustul fiecăruia. Site-ul configurator conține peste 700 de imagini generate în 3D, pentru fiecare culoare de pătură, de cal și modul optim de asortare cu modelul,  tivul sau șnururile decorative, pentru orice cerință, gust, dorință, căutare. Mai mult decât atât, există o căsuță de text, unde clienții vor putea atașa o monogramă, numele, un anumit text scurt pe care îl doresc pe pătura comandată. Firma preia comanda ca pe o imagine creată în urma acestui joc, pe care configuratorul creat de noi îl face posibi

Pornind de la patru culori ale cailor, respectiv  Alezan, Noir, Gris și Bai, am realizat textura specifică părului de cal, așa încât cel care alege să aibă impresia că probează pătura pe un cal real.  Apăsați pe Cheval și alegeți culoarea calului dvs.  Apoi apăsați pe Couleur de tapis, alegând culoarea de bază a păturii, apoi pe Style, pe Couleur de bord, Cordelette1, 2 și 3, etc și  vă configurați cum doriți pătura pentru căluțul dumneavoastră!  Desigur că tot în 3D este realizat și desenul păturii, care e matlasată,  în două stiluri, cu reliefurile conținute, umbrele și luminile vizibile pentru evidențierea nuanțelor, cusături, decor, șnururi și tiv, toate având posibilitatea de a fi schimbate la alegere. Urmând instrucțiunile simple, un simplu click modifică culoarea, forma, textul, deoarece există acolo și posibilitatea inserării unui text, o monogramă, semnătură, nickname, etc, cu diverse caractere de litere și o mulțime de culori.

Întreaga muncă de creație (design) și implementarea designului, care conține configuratorul plus modulul de comandă, poartă semnătura Dexign. Vă invităm să vă jucați cu modelele, textele, culorile, poate ajungeți să și comandați o pătură de protecție pentru cai. Aceste pături sunt foarte căutate în țările în care călăria e un sport agreat și practicat de o mare parte dintre cetățeni. Deocamdată se comercializează exclusiv în Elveția.

Aici e site-ul Rive Ecvestre

Rive Ecvestre. Configurator marca Dexign
Rive Ecvestre. Configurator marca Dexign
Rive Ecvestre. Configurator marca Dexign
Rive Ecvestre. Configurator marca Dexign
Rive Ecvestre. Configurator marca Dexign (detaliu)
Rive Ecvestre. Configurator marca Dexign (detaliu)
Articole create 906

7 comentarii la „Rive Ecvestre. Configurator online de pături pentru cai

  1. Interesant, instructiv si amuzant. Cred ca viitorii clienti vor fi impresionati in mod placut cand vor constata ca-si pot personaliza asa cum vor dansii accesoriile de echitatie.

    1. -X-, m-am jucat câteva ore! Aș fi în stare să mă înscriu la echitație pentru păturicile astea fermecătoare! 😉

  2. Imi vin în minte câteva aforisme despre cai:
    Se spune că atunci când călărim un cal, împrumutăm libertatea.
    Exteriorul unui cal, exercită o acţiune benefică asupra interiorului unui om.(Winston Churcil)
    Calul este un cadou făcut de Divinitate omului (proverb arab).
    Aceasta este şi percepţia mea despre cai. Mă bucur că în activitatea Dexign-ului este inclusă şi latura aceasta. Păturile sunt inspirat concepute, culorile sunt plăcute şi desenul vesel, sugerând mişcarea. Felicitări şi la mai mult!

    1. ”Exteriorul unui cal, exercită o acţiune benefică asupra interiorului unui om.”(Winston Churcil)
      Poate că am mai auzit-o, dar acum sigur o voi ține minte, mulțumesc mult, Auraș! Ar merge și ca slogan, aici! 😉
      Elvețienii sunt foarte mari amatori de echitație, mulți au caii lor personali, mulți merg la cluburi, dar indiferent de modul în care ajung să călărească, folosesc harnașamente de calitate. Pentru om și cal, e foarte importantă pătura de cal de sub șa, e esențială, așa că, dacă intri pe site poți să-ți fabrici singură imaginea păturii preferate și apoi să te distrezi cu formele și culorile. Într-o zi, poate vor reveni și la noi caii și se vor redeschide cluburile de călărie atât de active cândva.
      Aici e site-ul Rive Ecvestre„>Aici e site-ul Rive Ecvestre
      Mulțumim, Auraș, să fie! Îmbrățișări calde! 🙂

  3. Foarte frumoase și demonstrează capacitatea firmei de a oferi servicii diversificate. Ar fi frumos să concepeți și hăinuțe pentru căței !

    Spor la treabă, noroc și goldenberg ! 😉

    1. Așa a cerut clientul elvețian, care e foarte mulțumit! 😛
      Ehehei, dacă ne vor cere așa ceva firmele producătoare, voi fi foarte încântată! 🙂
      Noroc și bere bună! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus