18 noiembrie, 2013

Enya și cu mine am avut  plăcuta surpriză de-a primi în dar, de la Gabi (Gabriela Drăgoi, My Heart to your Heart) câte un videoclip cu o selecție din creația noastră artistică , respectiv lucrări de artă realizate în ultima vreme, mai precis de azi vară până acum și poate s-au mai strecurat și câteva mai vechi, asta nevând importanță, dimpotrivă, certifică stilul ales în exprimarea plastică a fiecăreia. Voi posta aici câteva reproduceri a unor lucrări semnnate de noi și cele două  videoclipuri ,  mulțumindu-i frumos prietenei  noastre Gabi. (desene din 2011, 2012 și 2013).

 

Desen de Enya Henrietta Pete

Peisaj, pictură de Enya Henrietta Pete

Art of Enya PeteAs seen autumn in a window

As seen autumn in a window de Mirela Rusu Pete

Paintings and illustrations of Mirela Pete 

 

8 Responses so far.

 1. […] Mirela Pete.Atelierul de creație. Videoclipuri noi […]

 2. Gabi spune:

  Mirela, iti multumesc ca ai postat si videoclipurile create de mine.

 3. iulisa spune:

  Deosebit de frumos!
  Felicitari!

 4. Acum e acum! Că nu ătiu cum să ies din încurcătură!
  Așadar nu comentez ci doar îți cer un sfat! Tu cum ai face dacă ai simți că lucrările Enyei îți plac mai mult dar gazda e Mirela? TOATE, chiar toate imaginile văzute ăn clipul cu Enya mi-au plăcut, chiar dacă aș spune că am simțit parfum de Degas sau ușoare adieri din Avatar! A, nu sunt critici, sunt aplauze! Oricum e mai bună decât… ups! Gafa nr. 2!
  „Toamna în fereastră” îmi place fffoooarte mult, definește polul inspirației tale, nudul și vitraliul, aici superb îngemănate într-un cald tablou melancolic…
  Ilustrațiile din cărțile pentru copii nu le iau în calcul, sunt ne-analizabile, nu pentru că nu au valoare ci pentru că tot ce ține de copilărie e de neprețuit! Adică superb!
  Spun asta ca să aduc în discuție ideea că Enya „te bate” și la subiecte, nu numai „la mână”…
  Uf, așa sunt eu marțea, nepoliticos! Norocul meu că în celelalte zile sunt la fel!!! 🙂
  Bună dimineața!

  • Mirela spune:

   Eu aș spune că sunt perfect de acord cu tine, deoarece și mie îmi plac mai mult ale Enyei! 🙂
   Mulțumesc, este ceea ce doresc să aud, dar intuiesc eu că știi asta! 😉
   O zi cu multă artă îți doresc! 🙂

 5. elly weiss spune:

  Superbe ambele clipuri, Mirela! Unul cu lucrari foarte diverse, pline de culoare si de exuberanta tineretii, celalalt cu lucrari la fel de frumoase, care reflecta plenar maturitate artistica. Felicitari voua, tie si Enyei, pentru talentul vostru superb din care mai avem norocul sa gustam si noi cand, de data aceasta gratie unei mari iubitoare de arta, cum este Gabriela.
  O noapte buna, draga mea!

Leave a Reply