2 octombrie, 2013

Cartea ”Adoratul meu tată”, scrisă de doamna Mariana Țăpuș, cuprinde trei povești fermecătoare și pline de învățăminte, în care vă veți întâlni cu puii unor …tați, care au și mame iubitoare, firește, dar aici tații sunt eroii principali. ”Adoratul meu tată” este ilustrată de mine, iar layoutul este făcut de Dexign.Cartea a apărut la Editura Nouă E9, la București. Sunt în măsură să vă anunț că puteți comanda chiar azi cartea, la două librării online, respectiv:  librărie.net și libris.ro. Sper să vă bucurați de această instructivă și frumoasă carte toți cei care aveți copii și nepoți, precum și cei care mi-ați scris aici, pe mail sau pe facebook că doriți s-o aveți în bibliotecă.

http://www.librarie.net/carte/196803/Adoratului-meu-tata-Mariana-Tapus

http://www.libris.ro/literatura-romana/adoratul-meu-tata–mariana-tapus-ENO978-606-596-060-2–p682426.html

 

 

 

Iată ce scrie autoarea, doamna Mariana Țăpuș,  despre cartea sa (click pentru mărire):

 

Cartea Adoratul meu tată

 Editura Nouă E9, la care a aapărut cartea.

 

 

 

 

18 Responses so far.

 1. -X- spune:

  E o toamna bogata pentru tine … deci iti doresc sa te bucuri de roadele muncii de peste an!

 2. Diana spune:

  Felicitari! Stiu ca te-am mai felicitat, dar imi place sa o fac! 🙂 Ilustratiile sunt super! Si imi amintesc cand ai scris ca trebuie sa fie cat mai fidele animalutelor! 🙂 Si sunt, nu gluma! Cata rabdare! Dar si talent cu carul! Mult-mult succes iti doresc! 🙂
  Zile feiricte sa ai si multa putere de munca! Cu drag!

 3. geanina spune:

  Felicitari si multa bafta !
  Tare frumoase sunt. Nici nu se putea altfel …
  Seara faina la Cluj!

 4. elly weiss spune:

  Mirela, nu pot decat sa admir minunatiile care constituie ilustratiile cartii.
  Am mai spus eu de curand, ca pentru mine, cand eram copil, ilustratia unei carti era criteriul principal de alegere a ei. Iubesc ilustratia de carte, consider ca da viata unei carti.
  Vietuitoarele din ograda doamnei Mariana Țăpuș sunt splendide. Stiu sigur ca in ansamblu cartea e o bijuterie. Se vede.
  Va felicit pentru aceasta reusita!
  O seara minunata sa ai! Te imbratisez 🙂

  • Mirela spune:

   Și ai perfectă dreptate! Și eu tot la ilustrații mă uitam întâi! 😉
   Mulțumesc dragă Elly, ești o minunată!
   Mii de îmbrățișări! 🙂

 5. Silving spune:

  Mirela, cata munca la desenele alea! As fi zis :uimitor!, dar zau, nu stiu ce e asa de uimitor la talentul tau,e doar logic 🙂 Ce frumoase ratuste, si paunul, toate una si una!

  • Mirela spune:

   Mă bucur foarte mult că-ți plac!
   E multă muncă,dar merită, bucură mulți copii! 😛
   Seară frumoasă, mulțumesc! 🙂

 6. Tina spune:

  Toamna se numara bobocii si se pare ca tu ai ce numara. Cand eram mica, dar si acum, ilustratiile si desenele imi clateau privirea cele dintai. Numai minunatii ies din mainele tale si te felicit pentru ceea ce ai realizat in aceasta carte.
  Multe imbratisari, draga mea si un inceput de octombrie minunat!
  PS Comentariu cu corectura de rigoare:))

  • Mirela spune:

   Tina, am așteptat toamna de data asta! Știam că vor fi cărți, dar mi-ar fi plăcut să fie și o expoziție de pictură, amânată pentru o dată ulterioară, din motive de timp și spațiu. Dar e ok, așa voi putea să mă gândesc la o expoziție împreună cu Enya mea, care acum adună picturi frumoase! Mulțumesc! 🙂

 7. Alex spune:

  Ce carte interesantă! Trebuie să o luăm pentru Sara, chiar dacă acum e prea mică şi nu ştie să citească. Dar este înnebunită după cărţile ilustrate şi ce mai „povesteşte” pe limba ei, răsfoind paginile.
  Ce frumoase ilustraţii ai făcut pentru această carte, dragă Mirela. Animăluţele din ogradă sunt atât de frumoase, încât nu mai laşi cartea din mână, chiar matur fiind, fermecat de aşa desene frumoase. Iar copiilor trebuie să le fie cultivat gustul pentru frumos, încă de la vârste fragede.
  Felicitări pentru tot ceea ce faci atât de frumos! 🙂

  • Mirela spune:

   Dar sigur îi plac desenele și copiii mici știu cel mai bine să aprecieze culorile vii! Mulțumsec Alex, transmit Sarei numai gânduri bune și să aibă cât mai multe cărți care s-o bucure! 🙂

 8. Zina spune:

  Intotdeauna am fost de parere ca succesul la public al unei carti pentru copii este asigurat in primul rand de ilustratii. Tu si opera talentului tau imi confirmati din plin parerea ! Inca o data, felicitari, Mirela !

  • Mirela spune:

   Fac o reverență, Zina, știind cât de adevărat este! Desenele pentru copiii trebuie să fie frumoase, grotescul, griurile terne și stilizarea exagerată nu sunt pentru cei mici și știu că știi la ce mă refer, eu ocolesc așa ceva. Mulțumesc frumos! 🙂

 9. GabiA spune:

  Felicitari! chiar daca n-ar fi vorba de nici o poveste, tot as cumpara cartea pentru minunatele ilustratii. Copiii vor fi incantati, chiar si prichindeii care inca nu stiu sa citeasca.
  Cred ca nu te superi daca „dau” adresa pe facebook.

 10. […] invit în galeria mea cu reflexii în pictura pe: Alex Mazilu, CafeauaTa, Mirela Pete și pe toți ceilalți care gustă Frumosul din arte și care trec pe aici […]

Leave a Reply