18 iulie, 2013

Siteurile web create de Dexign sunt construite pe principiile fundamentale ale ergonomiei şi arhitecturii informaţionale. Comportamentul firesc şi amical față de publicul fiecărei companii, care înseamnă clienții actuali și viitori, se bazează pe aceste principii. Pe siteurile web, brandul înseamnă interacţiune. Dexign a creat site-uri excelente pentru branduri cărora le-a structurat întreaga identitate vizuală, dar și pentru branduri aflate în reconstrucție, trecând cu succes prin procesul de rebranding, site-ul ajutând întotdeauna promovarea și interacțiunea dintre client și brand.

AgenceWeb este o firmă activă de peste 10 ani și de referinţă în domeniul internetului din Elveţia. Firma este axată pe dezvoltarea proiectelor clienților și pe servicii care includ consiliere, aplicații, web marketing, SEO, proiectare și implementare. Serviciile oferite permit companiilor să gestioneze comunicarea într-un mod eficient și independent.

Pornind de la cele trei axe: marketing direct, creare şi comunicare web și comerț, Dexign a ales, pentru ilustrarea grafică a site-ului, busola, un simbol tipic al orientării corecte, care nu dă greș, alegând perfect punctul cardinal de referință, exclusiv în sensul obținerii performanței și excelenței. Aerisit,în nunațe rafinate și modern ca și concept grafic, site-ul e ancorat în contemporaneitate, vizând viitorul, în nevoia de comunicare rapidă pe internet, prezentă în toate mediile.

Vezi siteul AgenceWeb

Dexign

Presurile profesionale Perpetuum – atât cele de producție proprie (brandul Elephant), cât și cele din import – sunt distribuite la nivel național de o rețea de vânzari specializată, cu o experiență de peste 10 ani.

Dexign a fost solicitat să facă site-ul web pentru brandul Presurile profesionale Perpetuum, mergând pe importanța rolului acestora de veritabile bariere de praf, precum și cel funcțional, privind protejarea suprafețelor interioare și menținerea standardului de curățenie în întreaga clădire. Am mers și pe rolul estetic al acestora, mai ales în zona de intrare. Imaginile explicite, varietatea de produse prezentate pe site și textele sugestive, ajută clienții în alegerea rapidă și eficientă a produselor căutate. Un site bine realizat, care sprijină clienții și, implicit, brandul producător.

Vezi siteul Presurile profesionale Perpetuum

 Dexign

Managed este o firma de hosting ce oferă soluții geo redundante cu găzduiere pe servere aflate pe 3 continente, în Statele Unite ale Americii, Ţările de Jos şi Singapore.

Managed este o firma de hosting ce oferă soluții geo redundante cu găzduiere pe servere aflate pe 3 continente, în Statele Unite ale Americii, Ţările de Jos şi Singapore.

Dexign a creat pentru site-ul brandului Geo Redundant un concept grafic simplu, dar explicit, care reuşeşte să se facă înțeles imediat, prin elemente vizuale clare, navigarea facilă și un text bine inserat. Am pus în prim plan vizitatorul, care beneficiază de un site prietenos, cu un sistem de navigare la îndemână, bine structurat informaţional şi tehnic, ușor de utilizat și clar în transmiterea informației cerute. Un site plăcut și eficient, marca Dexign.

Vezi siteul Managed

Dexign

 

 

Categories: Dexign, Xaba Pete

4 Responses so far.

 1. geanina spune:

  Imi plac
  Sunt placute, culorile sunt placut combinate, nu deranjeaza vizual…
  Felicitari, Mirela!

  • Mirela spune:

   Mă bucur mult, Geanina, e binefăcătoare senzația, mai ales când avem de făcut câteva zeci pe an, fiecare altfel și fiecare plăcut și profesional.
   Mulțumesc! 🙂

 2. elly weiss spune:

  Frumoase realizari, draga Mirela! Sotul tau e un bun specialist in domeniu.
  Eu le-am vizitat intotdeauna pe toate si am ramas intotdeauna placut impresionata de creativitatea si profesionalismul cu care sunt realizate. 🙂
  O seara placuta!

 3. Vienela spune:

  Raman mereu uimita la tine, dupa ce primesc explicatiile simple, dar complete. Atunci am senzatia ca nu se putea altfel, ca a fost aleasa exact imaginea potrivita, ca nimic altceva nu si-ar fi avut locul acolo. Va felicit!

Leave a Reply