26 iunie, 2013Azi vă prezentăm alte două logo-uri noi, create de Dexign.

 

 

Elixir Day Spa este un centru de spa foarte modern din Australia, care oferă servicii complete de înfrumusețare, relaxare, coafură și tratamente cosmetice complete, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Dexign a creat pentru centrul australian Elixir Day Spa logo-ul și designul site-ului web. Pentru un logo reușit și sugestiv, am folosit două nuanțe de verde, care evocă prospețimea și natura, iar ca simbol grafic am creat o stilizare pornind de la motivul copacului, adaptat cerințelor practice și estetice ale brandului. Frumusețea și simbolistica acestui logo marca Dexign constau în armonizarea fonturilor utilizate, în două nuanțe de verde, închis și deschis, curbate ușor asemeni copacului cu ramuri spiralate, linia curbă fiind simbolul vegetației, al vieții, implicit al frumuseții și sănătății.

logo-elixirdayspa

 

 

 

Light Arting este o divizie a Grupului Energobit, client al Dexign, pentru care am creat materiale tipărite și materiale de comunicare pentru Grup și diferitele branduri ale Grupului.

Pentru Light Arting am fost solicitați să facem un logo în deplină armonie cu cerințele brandului de referință, marcând  specificul acestei divizii. Astfel, am utilizat fonturile atât ca simbol grafic, cât și ca impact estetic. Am modificat fonturi alese special, supuse transformărilor morfologice și dimensionale, pentru a le adapta specificului acestui brand. Prin folosirea unei culori de contrast, roșul permanent, așezat în vecinătatea griului luminos, deschis și sidefat, am evidențiat o parte a textului logo-ului. Eleganța griului permite o oarecare stridență, căutată, evident, a culorii de rezistență, care reliefează sintagma Art, iar lumina pe care o emană griul argintiu este însuși specificul brandului, cunoscut pentru instalațiile sale de iluminat artistic. Un logo reușit, destinat exclusiv unui brand specializat în iluminatul artistic.

logo-lightarting

 

 

Recomand: DaurelVienela,Silving,Elly,VaniaIrealiaancalili3d,Mala,Dana Lalici,Nina,Gabi,vavaly,Tina, Zina.

Categories: Dexign

5 Responses so far.

 1. dana lalici spune:

  Nu stiam ca faci din astea..De fapt nu stiam mai multe din cele pe care le faci cand nu parfumezi. Imi place mult logo 2, are ceva sobru si ceva jucaus. Si niste caractere care ma atrag.

  • Mirela spune:

   Dana, soțul meu e fondatorul acestei Agenții de design de branding. Dexign e opera lui, el e senior designer, director de creație și administrator. E șeful meu, eu fiind copywriter, ilustrator și designer. Un subaltern ascultător, dar el e extrem de capabil, practic face tot. Din această profesiune trăim și ne merge bine. Mulțumesc frumos pentru aprecieri! Te pup, o zi bună! 🙂

 2. elly weiss spune:

  Bine te regasesc, Mirela! 🙂
  Din nou am fost plecata si am avut si alte probleme de rezolvat.
  Dar, in sfarsit, sunt pe aici, prin zona. Desi foarte obosita.

  Imi plac mult ambele logo-uri. Imi plac de fapt logo-urile. Imi plac explicatiile despre ce sta in spatele conceperii fiecaruia dintre ele, adica ideea care a condus la imaginea prezentata aici. Culorile si combinatiile folosite sunt foarte frumoase, m-au impresionat in mod foarte placut. Ma bucur ca aveti clienti din toata lumea. Si va felicit! Am convingerea ca aceste frumoase logo-uri vor atrage si alti clienti.
  Iti doresc o zi cat mai placuta! Te imbratisez! 🙂

  • Mirela spune:

   Acum am ajuns și eu acasă, Elly dragă! Nu trebuie să te scuzi, suntem ocupați și asta-i foarte bine, e viață! 🙂
   Sunt flatată că-ți plac explicațiile, deoarece acela e aportul meu exclusiv la site-ul firmei nostre. Toate textele există și pe http://www.dexign.ro, explicând fiecare creație marca Dexign, de la logo la auditul de brand și site-ul web sau alte etape din procesul de branding.
   La fel, o zi cât mai bună. Multe îmbrățișări! 🙂

 3. […] Mirela Pete.Noutăți Dexign Ioan Usca.MFC – 26 (Leșinul) […]

Leave a Reply