11 iunie, 2013Azi vă prezentăm două logo-uri noi create de Dexign.

 

 Much More Market înseamnă câteva depozite și magazine care comercializează, în Spania, produse alimentare românești ale celor mai cunoscute firme, dar care posedă și o linie de fabricație a unor produse alimentare, marcă proprie. Much More Market înseamnă o echipă dinamică, activă, alcătuită din oameni care vin în întâmpinarea nevoilor clienților care doresc să găsească în Spania alimentele cu care s-au obișnuit în România.

Clientul Much More Market ne-a solicitat pentru definirea noilor branduri de produse alimentare, respectiv cele care reunesc preparatele din carne, produsele lactate, panficația, dar și alte alimente, toate de producție proprie. Am propus denumirea ”Moara dintre dealuri” pentru produsele de panificație și făinuri, aprobată pentru acest segment alimentar. Am creat logo-ul, al cărui desen, realizat de noi, transmite o emoție derivată din încărcătura tradițională, care amintește de ”acasă”.  Produsele reunite sub denumirea ”Moara dintre dealuri”  oferă atât o latură tradițională, cât și una actuală, noutatea fiind atributul calității  sortimentelor cerute de cumpărători. Astfel, logo-ul are conotații speciale pentru comunitatea română din Spania, produsele căpătând o excelentă reputație, fiind printre cele mai căutate ale brandului.

 

La solicitarea firmei Much More Market, am definit un nou brand de produse alimentare, alegând denumirea de ”Gust Boieresc” pentru toate produsele reunite în acest segment alimentar. Am creat logo-ul, care vorbește atât de calitatea produselor, cât și de încărcătura tradițională pe care o poartă acestea. Produsele reunite sub denumirea ”Gust Boieresc” oferă  o latură vintage, amintind de bunătățile din copilărie sau de altă dată.  O altă latură de mare rafinament este atributul gustului, și anume ”boieresc” , un simbol al calității și savorii garantate. Logo-ul are conotații deosebite pentru comunitatea română din Spania, produsele fiind printre cele mai căutate ale brandului. Grafica logului, înfățișând un boier gurmand și vesel, desenat de noi, care amintește de vremurile în care mâncarea era o adevărată desfătare, inspiră și îndeamnă la cumpărat, fiind o adevărată promisiune pentru un produs alimentar delicios.

Mai multe informații pe Blogul nostru de design, numit Blog de Dexign.

 

Recomand: VeroSilvingVaniaVienelaGabiSoniaMalaMinnieEllyPoclid Roxana-SimonaTinalili3d 2Daurellili3dIrealia,Dana Lalicighurhu, Zina PALATUL GUELL. Turism in Barcelona.

Categories: Dexign, Xaba Pete

5 Responses so far.

 1. Minnie spune:

  „Moara dintre dealuri” este frumoasa, dar eu tot la „boierul gustos” raman! 🙂
  Zi minunata, Mirela!

 2. Mélanie spune:

  Se pare ca-s peste 500 000 români în Spania…

  me gusta el molino… 🙂 Spicele de grâu îl încadreaza perfect, bravo! Boieru’ mi-a placut din prima, iar adjectivul chiar se potriveste: delicios, rafinat, elegant, ca pe vremurile fara fast food-uri, pizzerii, d-alde d-astea… 🙂
  – – –
  Bonne chance, bonne continuaton & bonne soirée! Potous ensoleillés & à+! Mélanie

 3. Zina spune:

  Amandoua sunt foarte atragatoare. Parca le si vad aplicate pe produse ce iti fac cu ochiul !

 4. Daurel spune:

  Sunt deosebit de sugestive !
  Regret ca drumurle mele nu trec prin Spania;
  doar, zilnic, pe la poarta Palatului Mogosoaia.

Leave a Reply