Dexign. Design de ambalaj

 

Câteva noutăți Dexign.

Dexign aliniază design-ul ambalajului la poziţionarea brandului, apelând la dinamica pieţei produselor, corelată cu curentele și tendințele în domeniu. Fiecare design de packaging creat de Dexign e similar unui pas înainte, împrospătând identitatea vizuală a mărcii brandului solicitant. Realizăm un nou design de ambalaj, reconstruim pe fondul unui design ieșit din actualitate sau adăugăm dinamică, vibrație și culoare, pentru a ilustra atributele centrale asociate brandului. Revitalizăm brandul, diferențiem produsul și transmitem, prin ambalaj, valorile acestuia. Dexign creează toată gama packaging, creația de amblaj fiind concretizată în cutii, blistere, etichete, doze, flacoane, pungi personalizate.

Much More Market înseamnă câteva depozite și magazine care comercializează în Spania produse alimentare românești ale celor mai cunoscute firme, dar și o linie de fabricație a unor produse alimentare, marcă proprie. Much More Market înseamnă și o echipă dinamică, activă, alcătuită din oameni care vin în întâmpinarea nevoilor clienților care doresc să găsească în Spania alimentele cu care s-au obișnuit în România. De aceea, în magazinele Much More Market clienții vor găsi numai produse de calitate, atât de import, cât și producție proprie.

Pentru Much More Market Dexign a realizat logo-ul, site-ul web și ambalajele pentru produsele originale. Azi vă prezentăm câteva ambalaje.

Pe lângă cele mai cunoscute mărci de preparate din carne din import, Much More Market este distribuitor unic al mărcilor proprii, care oferă clienților preparate din carne gustoase și proaspete, lactate și alte produse alimentare, reunite sub denumirea comună de Much More Market.
Much More Market  avea nevoie de o identitate vizuală nouă pentru produsele proprii, care să comunice calitate și autenticitate. Dexign a propus un design de ambalaj sugestiv, tradițional și modern în același timp, având un suport grafic și cromatic comun pentru produsele din aceeași gamă. Pentru preparatele din carne, Dexign a propus și realizat peste 15 ambalaje, fiecare desemnând un produs aparte, dar reunind vizual tema comună  a brandului. Produsele au început să fie căutate și recunoscute cu ușurință, ajungând printre preferatele clienților.

După ce am ajutat clientul Much More Market să își definească noul brand, am ales denumirea de ”Gust Boieresc” pentru produsele reunite în acest segment alimentar. Am creat logo-ul, care vorbește atât de calitatea produselor, cât și de încărcătura tradițională pe care o poartă acestea. Produsele reunite sub denumirea ”Gust Boieresc” oferă atât o latură vintage, cât și una de mare rafinament, ”boieresc” fiind atributul calității și gustului garantat. Astfel, logo-ul are conotații deosebite pentru comunitatea română din Spania, produsele căpătând o excelentă reputație, fiind printre cele mai căutate ale brandului. Grafica ambalajului, cu un boier gurmand și vesel, desenat de noi, care amintește de vremurile în care mâncarea era o adevărată desfătare, inspiră și îndeamnă  la cumpărat, fiind o adevărată promisiune a unui produs alimentar delicios. Ambalajul de muștar are un suport grafic și cromatic comun pentru produsele ”Gust Boieresc”, particularitatea constând în versiunea cromatică și denumirea produsului.

Aici găsiți mai multe despre agenția noastră de design de brand, Dexign:  Design de ambalaj. Packaging

Zina Caini si pisici – UN MOTAN FILOSOF – de E.T.A.Hoffmann, Vania Apollo.

Articole create 910

23 de comentarii la „Dexign. Design de ambalaj

  1. Minnie, ai gusturi! Să știi că e chiar bun muștarul! Dar eticheta contribuie mult. 😉 Te pup, zi super să ai! 🙂

 1. Deci la Dexign realizati si astfel de ambalaje 🙂 Foarte, foarte frumos! Si mie imi place ideea de gust boieresc si ilustrarea cu imaginea unui boier 🙂 Arata tare bine eticheta. La fel cele pentru cabanos.
  Va urez sa aveti multa inspiratie si pentru alte materiale la fel de frumoase!
  O zi cat mai buna, Mirela draga!

  1. Elly, de toate, realizăm orice definește vizual, și nu numai, brandul. Chiar și showroom-uri, reviste, mape de prezentare, foi cu antet, orice, noi construim brandul! E greu, dar e frumos.
   La fel, dragă Elly, o zi plină de bucurii! 🙂

  1. Mulțumim, , Geanina, ne-am străduit, eu am desenat boierul acesta gurmand! 🙂
   Este și muștar iute și cu hrean!
   Zi faină! 🙂

 2. Felcitari pentru noua voastra realizare, deosebit de inspirata si de reusita, ca si celelalte. Succes mai departe !
  P.S. Mirela, verifica, te rog, linkul pe care mi l-ai trimis. Cand am dat click pe el mi-a raspuns cu „Eroare 404”.

  1. Mulțumim Zina, săptămânal lucrăm ceva nou, dar ajung rar să le și public, eu fiind responsabilă cu site-ul firmei!
   Am reparat, adevărul este că nu știu exact ec a fost, dar bine că s-a erzolvat! 🙂

 3. Logo-urile tare atragatoare. Daca voi avea nevoie pe viitor si cred ca voi avea, stiu la cine sa apelez;) Numai bine, draga mea!

  1. Mă bucur mult că apreciezi, Tina dragă!
   Oricând, asta e profesiunea noastră.
   Numai de la foarte bine în sus! 🙂

 4. Mustar cu hrean e cel de Dijon?… 🙂 O familie de artisti desavârsiti… Bravo si felicitari! 🙂 A propos de design, ati fost în Norvegia si/sau Islanda?… Autohtonii sunt formidabil de talentati, orice îi inspira, de-am ramas uneori „bouche-bée”… 😀
  – – –
  Bafta, spor si succes în continuare… Cu drag, Mélanie

  1. Acesta e după o rețetă proprie a mărcii Much More Market. Cel de Dijon e un strop mai sărat și nu are conservanți, e cel mai bun! 😉
   De fapt designul e la bază, Mélanie, de aici ne vine traiul zilnic, iar arta de șevalet și ilsutrația constituie o ocupație de nișă, mai pe gustul meu, dar imposibil de trăit din așa ceva, oricât de minunat ar fi! 🙂
   Mulțumim frumos de aprecieri și urări, ești o doamnă desăvârșită!
   O zi superbă îți doresc! 🙂

  2. Merci, Mireille! 🙂 Sunt directa, sincera, „la obiect”, demonstrativa, fara lalaieli aiurea, inutile… Daca am ceva de spus, spun – daca nu, tac… Nu ma autobag în seama ca sa ma aflu-n treaba! 🙂 what you see, it’s what you get(si vice-versa!) – take it/me or leave it/me… 🙂 Ca si tine, nu ma „impun”, n-am nimic de dovedit sau de demonstrat nimanui, nici în real, nici în virtual… asa ca „qui m’aime, me suive!” – sa fie clar, am zis! 🙂
   – – –
   N.B. Ma bucur enorm pentru fiica voastra, ca pentru copiii mei… cu drag, Mélanie

 5. Mereu m-am intrebat cine sunt cei din spatele etichetelor, de unde isi iau ideile desenelor, ba chiar si daca firma decide ce apare pe eticheta sau designerul. Acum stiu si inteleg mai bine cata munca se ascunde in spatele banalei etichete de pe produsele pe care le cumparam.
  Cea de pe borcanul de mustar este preferata mea. Felicitari voua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus