Recomand

 • Clipe de Cluj
 • Dexign
 • Club Povestea Parfumata

18 februarie, 2013

Vă prezint câteva noutăți ale firmei noastre, DeXign, luate pe rând, cam la trei zile odată, pentru a vă putea arăta lucruri cât mai diverse și originale, realizate pentru clienții noștri în ultimele luni. Desigur, pentru cei care sunt interesați. Pe blogul lui Xaba, blog de dexign, găsiți mai multe despre agenția noastră de design de brand, Dexign.

Clinica Vasculară VenArt din Cluj-Napoca, în colaborare cu renumitul chirurg vascular francez Dr. Rene Milleret, oferă pacienților soluții ambulatorii noi și moderne pentru tratarea afecțiunilor venelor la standarde foarte înalte. Ceea ce diferențiază VenArt de alte clinici cu profil similar este o abordare nouă, oferind pacienților un serviciu medical adaptat nevoilor specifice ale acestora, astfel încât metodele de tratament oferite de VenArt sunt în funcție de patologia specifică fiecărui pacient.

Pentru o clinică axată pe tratarea afecțiunilor venelor în mod special, am căutat ca logo-ul să exprime cu claritate, atât morfologic, cât și cromatic, activitatea VenArt. Fonturile alese sunt vizibile, oferind senzația de siguranță și încredere. Am ales o cromatică foarte clară, aplicată desenului sugestiv, cu trimitere fără urmă de ambiguitate către arborele simbolic al vaselor sanguine, creând astfel un întreg armonios. Un logo marca DeXign, simbolizând esența serviciilor oferite de clinica VenArt.

 

Pornind de la logo-ul creat pentru VenArt, am proiectat întregul bagaj de produse de birotică necesare, constând în rețetar, carte de vizită, foaie cu antet, plic cu antet. Evidențiate prin culorile și morfologia logo-ului explicit, armonizate acestuia, curate, aerisite, dar conținând toată informația necesară, produsele de birotică evocă în mod constant siguranța și încrederea prin care clinica VenArt se face cunoscută pacienților și colaboratorilor.

 

 

Vă invit să citiți și:

AuroraCuţu mic şi lecţia de viaţă, Zina FEMEI IN OGLINDA 10 – Femeie privindu-se in oglinda de Hokusai, Mala Teaha 11 pentru mine, Nina I love you,Vania MFC 6.Anca Don Quijote de Victor Eftimiu,CARMEN,DaurelDestãinuiri,Diana Cele şapte vase cu aur, Anthony de Mello,Elly Strada . . ., Gabi Francesco Hayez(11 februarie 1791 – 12 decembrie 1882), pictor romantic italian, Irealia Se putea și mai rău!, Lili Metode și tehnici de învățare prin colaborare (interactive) – Explozia stelară, Lolita Iarnă atemporală,Melly Mark Spain, Minnie RIO – Oglinda, oglinjoara…, Nina Asta trebuie să vedeți,Pandhoraa Reflexii in Oglinda – Ce se intampla in spatele tau?Samewhiteblue,Silving Scent of my kitchen,-X- pirueta unui gând, Vienela BiBaBumBumBamBriBumBiBum SA.

Categories: Dexign, Xaba Pete

18 Responses so far.

 1. Mala spune:

  Elegant design, eleganta sigla. Chiar imi place.
  Sper sa nu fie nevoie de serviciile domniilor lor insa… e bine de retinut.

  • Mirela spune:

   Noi ne bucurăm (vorbesc și în numele șefului, care e soțul meu!) că îți place, are o anume eleganță, cum bine ai sesizat. E bine să nu avem nevoie, dar e bine să-i știm undeva, să existe și să facă bine ceea ce fac. Mulțumim, Mala! 🙂

 2. -X- spune:

  Fibrele capilare ale copacilor si vasele capilare ale inimii … ideea pe care s-a axat logo-ul e interesanta si banuiesc ca in spatele ei sta o inspiratie masculina.

  • Mirela spune:

   Așa este! Mie îmi aparține doar sloganul ”Intervenim cu artă pentru sănătate”! și textele însoțitoare de pe site. 😉

 3. geanina spune:

  superb logo-ul! felicitari! 🙂 place….

 4. elly weiss spune:

  Imi place. Multa eleganta si frumusete. Sau invers 🙂
  O noapte buna, Mirela!

 5. pandhora spune:

  excelenta sigla…explicita si in acelasi timp eleganta!
  felicitari!

 6. Minnie spune:

  Foarte deosebit acel logo, plin de semnificatii si sugestiv! Pomul vietii este totul…..
  Felicitari firmei si felicitari sotului tau!
  Te pup Mirela!

 7. Zina spune:

  Grozav sugerat arborele circulator, iar culorile și fondul alb inspiră calm și încredere, siguranță. Vă felicit, sunteți doi creatori foarte inspirați. Succes mai departe !

  • Mirela spune:

   Zina, asta s-a și urmărit: încredere, siguranță, calm, iar dacă am reușit înseamnă că am mai marcat o realizare Dexign. Mulțumim, spor în toate să ai! 🙂

 8. Daurel spune:

  Intamplator sunt in tema.
  M-a rugat o ruda dintr-o resedinta de judet sa-i caut in Capitala un chirurg profesor(!) pentru varice la un picior; de cateva zile am trecut prin multe stari; de ieri, dupa ce am vorbit cu cateva persoane care au trecut prin asa ceva, am sentimentul ca nu strica nici experienta asta; mai ales ca este pe pielea altuia…

  • Mirela spune:

   Nu putem știi când ni se întâmplă, dar e bine e știut că există și că fac lucruri bune. Sănătate maximă! 🙂

 9. Gabi spune:

  Imi place copacul, iar VenArt, scris cu rosu si albastru ma face sa vad ca uratele varice dispar.
  Succes si cat mai multi clienti!

Leave a Reply