3 decembrie, 2012


Identitatea vizuală a brandurilor construită de firma noastră,  DeXign,  pornește de la naming, abordând toate etapele consitutive: creație logo, birotică, broșuri, tipărituri, ambalaj, carbranding, ilustrație, ambient, webdesign, advertising, posm, ui-design, infographics, branding, brand manual. Gama completă de servicii specifice designului de identitate vizuală e salutară pentru un brand care se vrea agil, dinamic, expresiv, viabil și coerent, trăsături care definesc performanța și succesul în afaceri. Suntem fideli clienților noștri, pe care îi sprijinim permanent, avem un stil propriu, suntem performanți, conducem spre succes brandurile noi, reconstruim brandurile care necesită rebranding și, prin designul specializat, punem amprenta stilului nostru acolo unde se cere performanță.

Noutățile firmei noastre,   DeXign, le găsiți pe site-ul agenției, pe blogul de dexign al lui Xaba, dar și aici, eu având în vedere să le fac cât mai cunoscute, așa cum obișnuiam într-o vreme. Azi, broșura de prezentare  pentru firma Energolux, EnergoBit Group.

Grupul EnergoBit este un grup de firme cu activități diversificate în domeniul furnizării de soluții, servicii și produse pentru domeniul energetic și electric din România. Cu peste 15 ani de activitate în domeniul iluminatului, Energolux, membră a EnergoBit Group, oferă soluții de iluminat adaptate perfect spațiului și designului, respectă, alături de principala funcționalitate a iluminatului (aceea de a produce lumină), valențele estetice necesare oricând creării unui echilibru între mediu și energie.

DeXign a realizat pentru Energolux o broșură de prezentare într-o formă sintetică, dar fără a pierde nimic din atracția și preocuparea constantă  pentru expresia estetică. Clienții actuali și potențiali intră ușor în contact cu realitățile brandului, interesul pentru serviciile profesionale oferite fiindu-le stârnit de prezentarea elegantă, obiectivă și complexă a soluțiilor pentru iluminat interior, scenic şi perimetral,  exemplificate generos. Fiecare pagină  e un centru de interes dintr-o succesiune explicită de imagini, nelipsind desenele manuale marca DeXign,  atractive și originale. Toate  însoțite de date esenţiale privind serviciile, soluţiile, produsele, modul de abordare, eficienţa energetică.

 

 

 

 

De citit:
Artificii pink Pink Mondays
Parfum de cozonac

Poveste Parfumata – Parfum de cozonac

Parfumul cozonacilor

Savoarea cozonacului care uneste

Karmapolice

Despre lucrurile simple – Poveste parfumată

Poveste parfumata – Aroma cozonacului

Parfum de cozonac

Vania Diplomaţie

Iarna, anotimpul lui H. Ch. Andersen

Poclid Simona  parfum-de-cozonac   http://samewhiteblue.wordpress.com/2012/12/02/parfum-de-cozonac/
Carmen

Diana Poveste Parfumata – Parfum de cozonac magic

Categories: Dexign, Xaba Pete

7 Responses so far.

 1. elly weiss spune:

  Solutiile oferite de Energolux sunt foarte elegante si estetice…brosura reflecta perfect acest lucru. Cel putin din ceea ce pot sa imi dau seama din cele trei imagini prezentate. Succes!

 2. […] Mirela Pete, Theodora Marinescu. 45.731283 21.235517 Share this:StumbleUponDiggRedditLike this:LikeBe the […]

 3. vienela spune:

  Eu am auzit doar lucruri bune despre aceasta firma. Pe langa faptul ca au servicii de calitate, ma gandesc la expresia „haina face pe om”, care se aplica fara doar si poate aici. Meriti toate felicitarile noastre, Mirela draga!

  • Mirela spune:

   Dragă Vienela, firma e creația soțului meu, sinceră să fiu, Xaba scrie pe fiecare mare reușită, el a cret tot, e excepțional. Dar mă bucur să contribui la succesul și stabilitatea mărcii DeXign, are căutare și tot ce facem eu cred că e apreciat. Mulțumim frumos! 🙂

 4. CARMEN spune:

  nu cunosc firma, dar din explicatiile tale, imi dau seama ca brosura de prezentare pe care le-a creat-o firma voastra este perfecta: luminoasa, clara, curata.
  frumos design, elegant si profsional. Felicitari!
  Toate cele bune DeXign! 🙂 pupici Mirela draga

  • Mirela spune:

   Firma se face cunoscută datorită nouă, momentan, iar apoi datorită soluțiilor optime de iluminat, oferite consumatorilor. E un subbrand al concernului EnergoBit. Mulțumim pentru aprecieri, Carmen! Te pup, seară frumoasă! 🙂

Leave a Reply