20 de comentarii la „Reflexii vegetale

 1. Două imagini ce amintesc de zilele călduroase ale verii. Nuferii sunt florile cele mai frumoase ale vegetaţiei de apă! Eu am crescut între ape (Dunăre-Argeş-vestita baltă Greaca, asemeni unei delte) Imi amintesc că în copilărie mergeam cu bărcile pe baltă trecând prin alei de sălcii curgătoare, iar când pădurea de sălcii se termina se deschidea şluciul apei acoperit de nuferi albi şi nuferi galbeni, sclipind în soare aemeni unor nestemate. Poate acestor frumuseţi le datorez înclinarea mea spre arte. Minunate imagini pe care eu le-am privit cu sufletul plin de nostalgia amintirilor din copilărie.

  1. Era atât de cald, dar totuși plăcut, fiind liniște, aer curat, apa răcoroasă, vacanță, da, mai ales vacanță! O zi superbă a fost, de aceea am și postat fotografiile! Era înainte de plecare la Florența și Viena, alte locuri dragi, era începutul verii, iunie! 😉 Frumoasă amintire ai din copilărie! 🙂

 2. Verdele este o culoare foarte odihnitoare! Asa ca o zi plina de relaxare îti doresc!
  Amintirea verii se oglindeste perfect în postarea ta! Te îmbratisez Mirela! :))

 3. Un verde splendid pe care nu ma satur sa-l privesc. Reflexii minunate, ale verii de mult duse… E grozav ca le-ai pastrat pentru noi, pentru acum, sa ne amintim de frumusetea verii. Stii cat iubesc vara…si cat deja o astept 🙂
  Te pup, Mirela! O zi superba iti doresc!

 4. In natura, culoarea mea preferata este verde. Destinatia la care visez de doi ani este Gradina botanica din Cluj. Sa iti mai spun cat de mut imi plac aceste fotografii?

 5. ce de verdeeeeeee! wow, ce frumos se oglindesc plantele! faina fotografie, Mirela draga!
  PS: am o perioada atat de aglomerata, incat dupa ce vin de la serviciu si-mi termin treaba prin casa si ajung in sfarsit la computer… pic de oboseala si ma ia cu somn. Sper ca de duminica sa intru in ritm normal… Curatenia generala si decorarea casei pentru Advent m-au stors de puteri.
  Sper sa pot sa scriu ceva pentru Povestea parfumata… maine am musafiri, vine Alina – blogul Pauza de ceai. Soseste maine cu sotul ei si vor sta o saptamana, timp pe care-l vom petrece distrându-ne; la noi e zapada, a nins atat de frumos!
  Iti doresc un weekend minunat. Te pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus