23 noiembrie, 2012

Vă prezint încă o filă din cartea mea, ”Ce-au vrăjit zânele-n livezi”, o filă  potpuriu, în care mai multe zâne ale pomilor se întâlnesc pe pajiștea însorită, pentru a -și arăta măiestria.
Am început să lucrez la o nouă cărțulie, dar, fiind o comandă, nu vă pot spune și arăta nimic până la publicarea ei. Cea de față  (chiar dacă e cumpărată și plătită),  încă nu e lansată oficial. Nu-mi place să fiu secretoasă, dar acestea sunt condițiile și mă  conformez.
Cartea e proprietatea DeXign  și orice încălcare a dreptului de autor e un delict, etc.
Dacă doriți să revedeți și celelalte sesiuni de Atelier, pun linkurile. Atelier VIIICrochiuri, Enya Pete invitată la Atelier VIIAtelier VI. Mitul androginului/Points of ViewAtelier VAtelier IIIAtelier IV,Atelier IIAtelier I.

 

 

 

15 Responses so far.

 1. Minnie spune:

  Foarte frumoase zanisoarele tale, abia astept sa îmi zici cand se publica cartea!
  Un weekend minunat sa ai!

  • Mirela spune:

   Minnie dragă, aștept și eu! E prima dată când o carte de-a mea e plătită înainte de-a fi tipărită și apărută în librării. E bine că am reușit să o vând unei edituri românești, totuși. Imdeiat ce apare și în standuri, fac o lansare și pe blog. va fi înainte de Crăciun, de asta sunt convinsă.
   Weekend cu bucurii! 🙂

 2. Silving spune:

  Ce-mi plac zanele tale 🙂

 3. geanina spune:

  frumos!
  imi place ca zanele au pajistea lor insorita! nici nu se putea altfel…nu?
  zi faina !

  • Mirela spune:

   Acolo e locul lor, aș vrea să fiu exact acolo, în vara tânără a cireșelor! Ei, mai este până atunci. Seară faină! 🙂

 4. elly weiss spune:

  Anul acesta fiind seceta si un an destul de prost, as fi avut nevoie de frumoasele tale zanisoare sa-mi vrajeasca si mie livada de pomi. La anu’ stiu la cine sa apelez. Daca e cazul 🙂
  Sunt minunate, imi plac enorm culorile pastelate.
  O seara frumoasa!

  • Mirela spune:

   Ești și tu o zână în felul tău, să știi! Am văzut cum ai vrăjit mușcatele și pepenii! 😉
   Am căutat acele culori numite ”comestibile”, calde, apropiate.
   Să ai un frumos început de weekend! 🙂

 5. -X- spune:

  Copacii tai arata ca inghetata de pepene verde … am cumparat o data din greseala una si cand am desfacut ambalajul am ramas foarte surprinsa de nuanta de verde 🙂
  De obicei imi iau inghetata de cacao, ness cafe, caramel sau ciocolata … daca e de fabrica. Daca e sa servesc ceva intr-o cofetarie le prefer pe cele de fructe.

  Cred ca de vina sunt culorile ilustratiei, sau puterea magica a zanelor :), ca mi-au deschis apetitul pentru inghetata tocmai acum cand afara e asa o vreme rece si incetosata.

  • Mirela spune:

   Da, așa am proiectat toată cartea: să fie culori comestibile, atrăgătoare, dulci, parfumate, acrișoare, apetisante! Cam acesta se pare că e efectul produs. Așa că, poftă bună la înghețata de fructe! 🙂

 6. Sunt minunate zânele şi sânt sigură că textul va fi pe măsura ilustraţiilor. In sfârşit o editură care realizează că este mai important să promovezi talentele noi, decât să tot bată apa în piuă cu Alba ca zăpada, Scufiţa roşie, etc… !
  Succes Mirela ! Sunt sigură că va fi o reuşită! Aştept lansarea cu nerăbdare şi mare bucurie.

  • Mirela spune:

   Da, dar încă nu se tipărește. Acum tu știi, odată ce te-au plătit, fie și parțial, rămâne la latitudinea lor când o tipăresc. Sau când au bani pentru un tipar de calitate.
   Ai dreptate, clasicele deja au îmânzit bibliotecile, e timpul pentru noutăți!
   Să fie Auraș! Va fi și lansarea și vei fi invitata mea de onoare! 🙂

 7. . O dată ce a intrat într-o editură, sigur va vedea lumina tiparului.
  In ce priveşte lansarea, dacă este în Bucureşti, voi veni cu mare plăcere. La Cluj… ştiu şi eu… e cam departe şi este iarnă, dar … încercăm! Ce nu face omul când vrea! Şi-apoi pe cât se vede de frumoasă, trebuie susţinută şi promovată. Continuă să lucrezi pentru următoarele volume. Zânele pot fi peste tot şi tu ai suficienă imaginaţie ca seria zânelor să fie un izvor nesecat. Pentru că punctul tău forte este desenul, întâi fă ilustraţia. Textul va veni de la sine ! Succes draga mea Mirela. Nu uita că eu ţi-am sppus cu mult timp în urmă că talentul tău este polivalent şi trebuie să-l fructifici! Insistă şi bate la uşile editurilor tu, Nu aştepta să fii descoperită fiindcă nu mai caută nimeni talente. Toţi caută bani! Şi tu chiar meriţi să fii cunoscută. Nu iuta pictura. Ştii ce îmi place mie şi te deosebeşte de foarte mulţi : unicitatea combinării diferitelor nuanţe ale aceleeaşi culori într-un efect cromatic fantastic ce poate naşte oricând o poezie.

Leave a Reply