Contre Jour – Life in Pictures

Costin Comba a inițiat acest joc cu imagini și nu numai. La el găsiți tabelul în care vă puteți înscrie. O duminică frumoasă!

Am ales tema Contre jour pe care am ilustrat-o cu trei fotografii făcute de mine azi vară, în San Marino și Florența, cu Enya și Xaba .

 

Enya în San Marino (contre jour)
Enya în San Marino 2 (contre jour)

 

Enya și Xaba în Florența (contre jour3)

Celor care ați scris azi la Povestea parfumată: nu uitați să vă înscrieți AICI, la Parfumul vinului nobil! :)

CARMEN , Daurel s BlogDiana Kundalini, Elly Blind Love, pandhoraaPandhoraa,  Roxana,  Vania– Ioan Usca,  Zina.

Articole create 910

34 de comentarii la „Contre Jour – Life in Pictures

  1. E draga mea cea mai dragă, mulțumesc Pandhoraa! 🙂
   Poate pentru că acolo e ca un balcon natural, sau poate pentru că are o figură renascentistă din profil. Ai imaginație! 🙂

 1. Bună Mirela!
  Ai o fică superbă!
  Mâine,poimâine aud că este mare actriță!
  O săptămână minunată îți doresc!
  Te îmbrățișez cu drag!

  1. Bună ELENA!
   Am noroc cu ea, mulțumesc frumos!
   Nu actriță, designer sau graficiană!
   O seară cu relaxare să ai!
   Îmbrățișări! 🙂

 2. de obicei, acest unghi de fotografiere, defavorizeaza imaginile, dar nu si in cazul acestor trei mostre! prima este atat de reusita, incat nu pot sa nu remarc ochiul artistei din tine!
  a doua…mda, orasul din vale este frumos, dar este „umbrit” de frumusetea ficei tale! 🙂
  sunteti o familie frumoasa! Sa aveti parte in continuare de concedii minunate, sa adunati multe amintiri pentru anii cand Enya va fi la casa ei 🙂 Si eu imi amintesc cu drag de vremea cand fetele petreceau concediile cu noi… au trecut doar 4 ani, si-mi par o venicie!

  1. Prima dată când am descăracat pozele am fost supărată când am descoperit că fotografiasem contre jour! Dar imediat am profitat de contrastul clar-obscur și am regăsit farmecul lui!
   Încă nu-mi pot imagina concedii fără puiul meu, dar știu că vine vremea vacanțelor cu prietenii, pentru că doar așa învață să fie stăpâni pe sine, doar așa le mai place și e firesc să aibă altfel de preferințe și să se descurce pe cont propriu. Dar asta după 18 ani, am discutat și am ”bătut plama” , cum se spune! 🙂
   Și eu îmi amintesc de zilele când postai fotografii cu tine și fetele în diverse locuri frumoase sau în fosta voastră casă, mare și superbă, unde fie pregăteați împreună Crăciunul, fie vizionați un film sau le sărbătoareai acasă zilele de naștere!
   Anii trec și puii își iau zborul, dar să le urăm să aibă parte numai de bine! 🙂

  1. Mulțumesc draga mea, să-i ajute Dumnezeu și să fie mereu bună, harnică și plină de creativitate! Anul acesta avem examen la liceu, succes! Sănătate și fericire copiilor noștri, ai un băiat căruia trebuie, de asemenea, să-i ținem pumnii pentru bac! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus