56 de comentarii la „Din Viena. Palatul Schönbrunn (II)

 1. stilul baroc amstecat cu rococo, rondouri de flori in linii geometirce precise, cu boscheti taiati la milimetru, cu alei strajuite de statui albe, reprezentand zeitati romane, soare, voi trei fericiti… Ce concediu frumos!
  Mai vin si altele, sa ramâneti sanatosi! îmbratisari

  1. Cine știe…știe! A fost superbă vara aceea, minunată. Era imediat după Veneția, ceva sublim! 🙂
   Doamne ajută, să vină Carmen și să aveți și voi, ca de obicei, veri frumoase și împlinite! Mi de îmbrățișări! 🙂

  1. Mulțumesc frumos, micuța prințesă e mai înaltă cu 10 cm de-atunci! Și zâmbește fermecător! O zi splendidă! 🙂

  1. Îți doresc să ajungi și vara! Și luna mai e frumoasă, dar uite că primăvara în Austria fiind țară montană, se lasă așteptată. Vara e o splendoare acea grădină! 😉
   O zi cu reușite! 🙂

  1. În 98, era mare lucru, să știi! :Sper să mai ai ocazia, dacă îți dorești!
   O zi cu bucurii! 🙂

  1. La fața locului au și mireasmă, nu-i așa?! Trandafirii, petuniile, mușcatele, o mulțime de flori colorate și parfumate!
   O zi cu multe bucurii, Zina! 🙂

  1. Ai dreptate, poate te inspiră. Mi-ar plăcea să le văd transpuse în lucrări de grafică.
   O zi cu reușite! 🙂

  1. Te salut cu același respect, Sorin!
   Mulțumesc, e meritul acestui loc cu adevărat superb!
   O zi cât se poate de bună îți doresc! 🙂

 2. Mirela, evident că toate imaginile imortalizate de tine sunt de excepţie, dar poate fiindcă le-am văzut „pe viu” nu m-au frapat atât cât talia superbă a frumoasei tale Enya. Am admirat-o pe îndelete, aşa cum admiri o operă de artă! Nu mă îndoiesc de viitorul ei succes artistic fiindcă ceea ce a demonstrat până acum dă certitudinea unui talent viguros, dar pe lângă calităţile ei native, aş vrea ca şansa să fie mereu de partea ei ! Recunosc, am ieşit din spaţiul pe care l-ai propus în această postare pentru comentarii, dar Enya mi s-a părut mai presus de oricare dintre operele de artă prezentate!!!

  1. Dragă Auraș, mă bucur mult că am intrat înainte de a stinge calculatorul pe ziua de azi, deoarece acum am ajuns acasă de la teatru! A fost foarte frumos, dar un pic obositor, după o zi de muncă. Mă bucur că te-ai plimbat alături de noi, mă bucur că ți-ai amintit frumoasa Viena, pe care ai admirat-o la rândul tău. Enya mea a crescut, e o domnișoară frumoasă și talentată și îți mulțumesc, doar știi că mă topești cu aceste dragi mie observații adevărate și sincere, când vin de la prietenii mei! Te îmbrățișez! 🙂

  1. Sissi e prezentă peste tot, a fost extrem de frumoasă, o minunăție de împărăteasă! 🙂

  1. Sissi e grozav de prezentă la Schönbrunn, dar în interior: portrete, tablouri, cărți, dar și ciocolată sau lichior Sissi!

 3. Ne-am propus sa ajungem si noi la Viena prin toamna-iarna, dar vom vedea. Evident, Schönbrunn e in ”the to do list”. Pana atunci, mai citesc pe ici pe colo, mai admir fotografii despre Viena… facem si noi ce putem! Danke, Mirela! 🙂

  1. Gabriela dragă, exact așa ne-am propus noi să ajungem în Irlanda la vară, dar a triumfat marea și soarele, așa că va fi Rimini la Adriatică, Florența, Pisa, San Marino, Roma, lăsând, deocamdată, Irlanda pentru anul viitor. Admir și eu insula verde de smarald din fotografii și filme documentare, de pe blogul tău, cam așa!
   Te pup! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus