Dexign şi iQuest. Materiale tipărite

Noutăţi  DEXIGN.
iQuest este o companie germană, cu sediul în Frankfurt am Main și filiale, respectiv centre de dezvoltare software, în Cluj-Napoca și Brașov. iQuest furnizează soluții și consultanță IT de peste 12 ani, cu o mulțime de angajați în mai multe țări. Centrele de consultanță sunt în București, Götteborg, Paris și Budapesta. iQuest recomandă cele mai adecvate soluții, încadrându-se în termene și buget, asigură calitate, încredere și rezultate în colaborările pe care le construiește.

Pentru iQuest, Dexign a fost solicitat să realizeze mai multe materiale tipărite specifice, prin care iQuest să-şi construiască  o prezenţă clară, atrăgătoare şi de impact. Pentru o companie europeană cu greutate, care vizează sectorul IT, trebuia căutată o soluție cel puțin la fel de inteligentă. Și Dexign a găsit-o. Broșurile,  pliantele şi mapele de prezentare sunt axate pe armonii cromatice de primare și nonculori şi pe aparența jocului de cuburi, foarte sugestiv așezate, gata să construiască piramida. Mapa de prezentare  beneficiază de un albastru calm, perfect, plin, menit să adăpostească toate cataloagele, într-un întreg cerc cromatic, dispus pe nuanțe calde și reci. Atrăgătoare, plăcute și clare, broșurile  sunt în deplin acord cu profilul companiei. Am găsit soluții inteligente pentru o companie care ia decizii corecte în afaceri.

 

Invitaţi:

Clipe de Cluj, Xaba,Melami, Georgiana, Cati Lupascu, Gina, Gabriela Savitsky, Gabriela Neagu, Redsky, Ioan Usca Vania, Teo NeguraGabi CimpocaCoolnewz, GinaDaurelCELLAFlavius Obeadă, Carmen Negoiţă, Vera, Ana UscaBuimacii, Caius,My Heart to your Heart, Coolnewz, Gabi123, Gabriela ElenaTheodora Marinescu, Caius, Ioan Sorin Usca, Supravieţuitor, CarmenAnavero, X, CellaSe-cret, Grişka, Nea Costache, Aurora Georgescu, Mihai Motrescu, Mircea Suman, Daurel, Elisa, Dumitru AgachiAnamaria Deleanu, Link-Ping, Zina.

Articole create 910

32 de comentarii la „Dexign şi iQuest. Materiale tipărite

 1. Foarte mult, dar foarte mult imi plac! Unii ar zice ca-s dusa cu pluta, dar eu le-as inrama dragut si mi le-as pune pe perete, cel putin pe alea cu manusile, cu verdele acela imperial si cu desenele ca de creta alba, pe galben! Absolut superbe.
  Mult succs DEXIGN!
  Va pupez! 😛

  1. A, te referi la verdele din Clina imperială! Păi şi eu mi le-aş pune pe perete, dar nu mai am loc!
   Mulţumim! 🙂

  2. Da, la acelea m-am referit. Imi plac toate culorile, si cele din manusi si cele din pungi. De fapt de pe copertele brosurlor, ca sunt fotografii, dupa cate vad eu! 🙂

  1. Multumesc!
   Ştii, cand e vorba de nemţi, cred că ştii mai bine decât mine cum trebuie să ne prezentăm. Chiar dacă nu facem concesii nimănui, cu nemţii suntem ŞI mai atenţi! 😉

 2. Fiind un domeniu la care nu mă prea pricep, am rămas la faza: Îmi place – Nu-mi place. Deci, îmi plac plasele alea de carton și desenele acelea pe fond galben. Despre impactul lor asupra publicului-țintă, însă, habar n-am. 🙂

  1. Daca iti place ceea ce ai mentionat e foarte bine si ne mandrim! Fiind niste brosuri si pliante tiparite, trebuie sa fie, in primul rand, clare si placute la citit! Restul vine de la sine. Ne bucuram! 🙂

 3. Mirela,
  Mie îmi plac „ punguțele„!
  Știi ceva? și dacă pui în interior o nimica toată, tot produci o bucurie! Și asta contează- să- transmiți celui care primește gândul tău bun!

  1. Asa este, Gina! Noi a fotografiat „pungutele” si le-am pus pe coperta brosurii de comert! Da bine si indeamna la cumparaturi! Multumesc, Gina! 🙂

 4. Este evident că Dexign are un drum ascendent şi de data aceasta chiar a făcut un salt impresionant având în vedere pozitia companiei germane iQuest ! Felicitări şi tot mai sus în ierarhia firmelor de profil din lume.
  Am certitudinea că nu peste mult timp Dexign va avea nevoie de reprezentanţe şi în alte ţări. Potenţialul există şi să nu uităm că din urmă, vine tare Enya cu talent şi inspiraţie, gata oricând să preia ştafeta. Şi de ce nu… peste ocean, dar la firma familiei!!!!!

  1. Aurora, Dexign este pe un drum bun, asa cum bine sesizezi si asa cum, cu multa atentie, si dupa citirea aticolului , iti spui mereu parerea, care este pertinenta, la obiect si care ne incurajeaza. Ne da un un impuls de a merge mai departe cu si mai mult entuziasm, pentru ca o firma trebuie nu doar intretinuta, ci si reinoita zilnic, cu aplicatie si cretivitate. A, da, si munca, multa munca.
   MULTUMIM Auras, cu asa prieteni, munca si creatia merita sa existe si sa prospere! 🙂

  1. Multumim pentru aprecieri, Gabi, sunt frumoase! Si sa fie, sa fie comenzi, succes si sa ai si tu, chiar mai mult! 🙂

 5. Foarte inspirate toate exemplele pe care ni le-ai dat aici! Respect! Cel mai convingator este PlanA, PlanB, Plan :)) mi-a placut mult! Dar toate reclamele atrag cumva, anume… Sunteti mari specialisti, felicitari!

  1. Carmen, multumim! Te-ai intors, ceea ce inseamna ca ai adus poze, impresii si multa bucurie in suflet din Turcia , din frumoasele locuri pe unde ai calatorit! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus